5 jun: T-Meeting

Baan en clubhuis

Laatst gewijzigd op: 29 apr 2015

Attila is de hoofdgebruiker van de atletiekbaan in Tilburg, in het sportpark Stappegoor, bereikbaar via de Goirleseweg. De vereniging heeft bij de baan een eigen clubgebouw met kleed- en doucheruimtes, een krachthonk en een kantine. Het clubgebouw is iedere dag vanaf aanvang trainingen (en daarna) open. Het adres van de baan is Goirleseweg 42a. Het telefoonnummer van het clubgebouw is 013-5358140.

Momenteel gelden de volgende openingstijden voor het clubhuis:

Maandag 18.00u - 22.00u
Dinsdag 18.45u - 22.00u
Woensdag 18.00u - 21.30u
Donderdag 18.15u - 23.30u
Vrijdag 18.45u - 22.00u
Zaterdag en zondag alleen bij wedstrijden en evenementen

Attila was nauw betrokken bij de realisatie van de 8-laans Mondobaan in opdracht van de gemeente Tilburg in 2010. De vereniging heeft daarbij vooral kennis en ervaring ingebracht en mede toezicht gehouden op de uitvoering van de werkzaamheden. De baan is voorzien van electronica waarmee snelheid van lopers gemeten kan worden. Attila beschikt over de deskundigheid en tools om daarvan gebruik te maken, et(at)av-attila.nl.

Er is een baanrooster en er zijn regels voor het baan gebruik. Het rooster kun je hier (versie 2013) downloaden en de baanregels hier.