19 mrt: AttilaRun

1 apr: Openingswedstrijd

Algemene info

In de afgelopen jaren heeft Nordic Walking zich ontwikkeld tot een nieuw revolutionair bewegingsconcept in de outdoor-fitness wereld. Bij Nordic Walking gebruikt men het bovenlichaam en de armen op een soepele en gezonde manier, waardoor er een hoger energieverbruik ontstaat dan bij gewoon wandelen of joggen. Toch wordt het lichaam minder zwaar belast, waardoor de kans op blessures kleiner is.

Nordic Walking is een zeer geschikte activiteit om van blessures af te komen. Maar niet alleen het lichaam wordt getraind, er ontstaat bij Nordic Walking ook een balans tussen lichaam en geest. Tevens krijgt de Nordic Walker het unieke Langlauf gevoel: één met de natuur en in je eigen tempo genieten van de buitenlucht. Het lichaam wordt in zijn geheel gebruikt en de bewegingen zijn rustig en in balans.

AV Attila beschikt over meerdere (trainings)groepen voor Nordic Walking. Ook verzorgen wij onder deskundige leiding beginnerscursussen.

AV Attila is dé atletiekvereniging van Tilburg waar zo'n 850 leden alle facetten van de atletieksport bedrijven. Bij ons komen breedtesport en topsport samen in een gezonde vereniging met goed opgeleide trainers.