TTM clinics: samen trainen voor de Tilburg Ten Miles TTM clinics: samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

14 mrt 2018

Heb jij altijd al willen deelnemen aan de CZ Tilburg Ten Miles? Of zou je eindelijk je persoonlijke toptijd bij dit evenement weer eens willen oppoetsen? Dan zijn de TTM clinics ideaal voor jou. Of je nou beginner bent of gevorderde, samen met anderen bereid jij je optimaal voor op een mooie prestatie tijdens Tilburgs grootste hardloopevenement.

In het weekend van 2 september zindert het in Tilburg weer van de hardloopactiviteiten. De Tilburg Ten Miles, het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg, vindt dan plaats. Ook jij kunt daar goed voorbereid van start gaan, zelfs als je nog nooit hebt hardgelopen.

TTM clinics
Bij de TTM clinics train je samen voor de CZ Tilburg Ten Miles. Samen lopen is leuk en een goede stimulans omdat je elkaar motiveert. Daarnaast heb je een vast trainingsmoment en krijg je professionele begeleiding en advies van ervaren, gediplomeerde trainers. Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 of 10 kilometer, of op de 10 Engelse mijlen (16,1 km).

Meedoen
Iedereen die gezond is kan meedoen. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: op dinsdagavond trainen we in de prachtige Oude Warande, op woensdagavond starten we vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid. De clinics starten op dinsdag 15 en woensdag 16 mei.

Pakket met veel voordelen
Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Hiervoor krijg je een uitgebreid pakket aan faciliteiten: 17 wekelijkse trainingsbijeenkomsten, professionele begeleiding en advies, een trainingslogboek, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt, 10% korting op aankopen bij RUNSHOP Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan een testloop in augustus.

Aanmelden
Kom je meetrainen vanaf dinsdag 15 mei of woensdag 16 mei? Schrijf je dan nu in via www.ttmclinics.nl. Hier vind je ook alle informatie over de clinics.

De TTM clinics is een initiatief van de atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en Attila, in samenwerking met RUNSHOP Greg van Hest.

Reacties:

Angela Bouland

21 mrt 2018 - 21:57:23
Hallo, Mijn man Jeffrey en ik willen ons graag inschrijven voor de clinic. Onze voorkeur gaat uit naar dinsdag. Wat zijn de trainingstijden op dinsdag? Wij zijn beginnende hardlopers. Groet, Jeffrey en Angela Bouland

Angela Bouland

21 mrt 2018 - 21:57:23