Laatste training van Ad Weijtmans als vaste zaterdagochtendtrainer

03 sep 2018

Als ik 70 wordt stop ik er mee, zei Ad Weijtmans toen hij bijna 9 jaar geleden begon met het geven van looptraining op zaterdagochtend in de Warande. Ad heeft zich aan zijn woord gehouden. Deze week werd hij 70 en zaterdag 1 september was het zo ver. Het werd een feestelijke training, compleet met koffie, thee, appelflappen en leuke presentjes van de trouwe groep. Het weer werkte perfect mee. De groep wordt gevoegd bij de groep van Conny Pijnenburg en Ad kunnen we zeker nog tegenkomen als loper, maar ook als invaltrainer bij Attila. Ad bedankt voor 9 jaar training in weer en wind, zon en regen!