30 sep: Clubkampioenschappen

Attila bracht bevrijdingsvuur naar Tilburg

06 mei 2016

In de nacht van 4 op 5 mei heeft een groep lopers van Attila het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Tilburg gebracht. Dit is een afstand van 80 kilometer die in estafettevorm hardlopend werd afgelegd. De lopers die de fakkel droegen waren: Conny Pijnenburg, Lion Smitsmans, Elly de Charro, Stefano Provenzano, Erik van Roovert, Ewoud Riegman en Gerrit Heij. De begeleiding, per fiets en auto, werd verzorgd door Deseré Tokatlioglu, Frank Verkaart en Ad Kouwenberg.

Op 5 mei ’s avonds heeft de groep het vuur in Tilburg overgedragen tijdens het bevrijdingsfeest aan de Piushaven.

Petje af voor deze leden van Attila die met de estafette hebben bijgedragen aan het jaarlijks herdenken en vieren van de vrijheid in Nederland.

Bevrijdings estafette 2016

Reacties:

Gerrit Heij

08 mei 2016 - 13:36:39
Frank, Bedankt voor de organisatie enne je hebt natuurlijk ook je deel hardlopend met fakkel bijgedragen, Gerrit