<![CDATA[Attila Nieuws]]> http://av-attila.nl/nieuws/rss Fri, 28 Jul 2017 04:45:30 +0200 Fri, 28 Jul 2017 04:45:30 +0200 Zend_Feed en-us http://blogs.law.harvard.edu/tech/rss <![CDATA[Zilver voor Marlene!]]> http://av-attila.nl/nieuws/lidmaatschap/zilver-voor-marlene- Bij de WK para-atletiek in Londen heeft onze Attila-clubgenote Marlene van Gansewinkel bij het verspringen de ZILVEREN medaille behaald. Dat is nog een plekje hoger dan vorig jaar bij de Paralympische Spelen in Rio. Een fantastische prestatie !

]]>
Sat, 15 Jul 2017 16:10:00 +0200 zilver-voor-marlene-
<![CDATA[WK Para Atletiek met Marlene van Gansewinkel]]> http://av-attila.nl/nieuws/topsport/wk-para-atletiek-met-marlene-van-gansewinkel Nog voor de wereldkampioenschappen atletiek in Londen van start gaan (4 augustus), komen de Para atleten in actie: komende week is het WK Para atletiek en bij de tienkoppige Nederlandse afvaardiging hoort onze Marlene van Gansewinkel natuurlijk. Zij  behoort tot de absolute wereldtop in haar categorie en zal deelnemen aan het verspringen en de 100 meter. Verspringen staat gepland op zaterdag 15 juli. Hierop haalde zij vorig jaar in Rio een bronzen medaille en ze zal dat resultaat graag minstens willen evenaren. Op de 100 meter (in Londen op 17 juli) was de behaalde finaleplaats in Rio al een prachtige prestatie. Zal het in Londen weer lukken en kan ze nog wat plaatsen stijgen?

We wensen Marlene heel veel succes!

Door Toine van Beckhoven

]]>
Thu, 13 Jul 2017 09:40:00 +0200 wk-para-atletiek-met-marlene-van-gansewinkel
<![CDATA[NK senioren in Utrecht]]> http://av-attila.nl/nieuws/topsport/nk-senioren-in-utrecht Komende vier dagen is Utrecht het decor van het NK Senioren. Niet alleen op de mooie atletiekbaan, maar ook midden in het centrum (Vredenburg), waar het polsstokhoogspringen zal plaatsvinden. Op Vredenburg gaan we geen Attila deelnemer zien, maar wel zijn er een aantal leden actief op de baan de komende dagen.

Glenn van Hamond en Sander Hage komen in actie bij het Hinkstapspringen. Voor Sander is het geen prioriteit, want zoals we weten nam hij bij het NK Indoor van de actieve topsport. Maar het kriebelde toch voldoende om samen met Glenn van start te gaan.

Andre Faesen en Puk van Gool lopen de hele baanronde, de 400 meter. Andre gaat op zoek naar de 50 seconden grens en Puk naar de 52 seconden grens. Niels Beks staat aan de start van zowel de 100 als 200 meter en vindt dat hij wat moet rechtzetten van het NK junioren. En tenslotte zal de enige vrouwelijke Attila deelnemer, Carlijn van de Heuvel, deelnemen aan het speerwerpen.

Allemaal heel veel succes en geniet ervan. In Utrecht weten ze hoe ze wedstrijden moeten organiseren.

Door Toine van Beckhoven

 

 

]]>
Thu, 13 Jul 2017 09:35:00 +0200 nk-senioren-in-utrecht
<![CDATA[Het pupillenkamp komt er weer aan!!!]]> http://av-attila.nl/nieuws/jeugd/pupillenkamp-2017 Dit jaar gaan we natuurlijk weer met alle pupillen (mini t/m A2) op het jaarlijkse pupillenkamp.

Dit vindt plaats in het eerste weekend van de herfstvakantie (vrijdagavond 13 oktober t/m zondag 15 oktober) bij het Sparrenhof in Tilburg.

Schrijf dit weekend alvast in je agenda!


We willen er met z'n allen weer een gezellig en spannend weekend van maken vol avontuur!

Er is al een thema bedacht wat tijdens de Clubkampioenschappen bekend wordt gemaakt.

Meer info volgt na de zomervakantie...

]]>
Thu, 13 Jul 2017 09:30:00 +0200 pupillenkamp-2017
<![CDATA[Cursus microfonist]]> http://av-attila.nl/nieuws/organisatie/cursus-microfonist Op de dinsdagavonden 6, 13 en 20 maart 2018 vindt in Vught een cursus microfonist plaats.
Bij belangstelling aanmelden bij adrasenberg(at)home.nl.

]]>
Sat, 08 Jul 2017 17:20:00 +0200 cursus-microfonist
<![CDATA[Robin en Rick van Riel opnieuw succesvol]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/robin-en-rick-van-riel-opnieuw-succesvol Afgelopen weekend (1-2 juli) vond in het Brabantse Vught bij Atletiekvereniging Prins Hendrik het Nederlands Kampioenschap A&B Junioren plaats. Van AV Attila namen de gebroeders Robin en Rick van Riel deel aan de 800 meter.

Robin (B-junior) loopt het gehele seizoen al bij de A-junioren en kwam ook nu uit in die categorie. Als enige met de EJK-limiet al in zijn zak stond hij in de spannendste finale van dit NK waarin alle favorieten zaten. Dat het geen boemelrace zou worden stond op voorhand al vast. Robin startte hard om meteen het tempo te bepalen, daarna wisselden Tom de Gelder en Samuel Chapple elkaar af omdat die nog een poging deden de EJK-limiet te halen. Bram Anderiessen en Robin volgden schouder aan schouder. Na 500 meter namen Bram Anderiessen en Robin afwisselend de kop over. Het was tot 50 meter voor de streep stuivertje wisselen maar uiteindelijk was het Robin die het goud pakte.

Rick (C-junior) kwam uit bij de B-junioren. Rick heeft samen met Najib Ali Hassan en Djoao Lobles de EYOF-limiet al op zak. Het hoogst denkbare in de finale zou een derde plaats zijn omdat Rick de derde tijd heeft staan. Meteen vanuit de start nam Rick de leiding, Najib en Djoao kwamen vanaf de 500 meter naar voren en namen de leiding over. De drie scheidden zich licht af van de rest, Rick finishte op de gehoopte 3e plek en nam het brons mee naar huis.

Beide races waren zeer spannend voor de toeschouwers, waaronder hun ouders, beide opa's en oma's, trainers André Wentink en Jack van Avendonk en trainingsmaatjes. Die uiteraard helemaal uit hun dak dingen en ze naar de eindstreep schreeuwden.

door Claudia, en met dank aan Toine

]]>
Mon, 03 Jul 2017 22:30:00 +0200 robin-en-rick-van-riel-opnieuw-succesvol
<![CDATA[Jeugdtrainingen tijdens de zomervakantie]]> http://av-attila.nl/nieuws/jeugd/jeugdtrainingen-tijdens-de-zomervakantie Ondanks dat we het liefste wel elke week willen trainen, zal de baan tijdens de zomervakantie toch 4 weken gesloten zijn. Dat betekent dat de baan in de weken 30 t/m 33 gesloten is en er dan dus ook geen trainingen zijn.

De laatste training voor de 'zomerstop' is voor de pupillen zaterdag 22 juli. De baan gaat weer open op maandag 21 augustus. De junioren kunnen dan weer los. De pupillen beginnen dan weer op woensdag 23 augustus.

]]>
Mon, 03 Jul 2017 22:20:00 +0200 jeugdtrainingen-tijdens-de-zomervakantie
<![CDATA[Mattijs Mols dubbel Nederlands kampioen]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/mattijs-mols-dubbel-nederlands-kampioen Bij de NK junioren in Vught heeft onze clubgenoot Mattijs Mols bij de B-junioren een prachtige prestatie geleverd door twee gouden medailles te behalen.

Mattijs won het discuswerpen voor Joris Pals van AV Feniks Amsterdam en Owen Smidt van AAC '61 Assen. Met de kogel stootte Mattijs een afstand van maar liefst 18.58 meter, en daarmee bleef hij Shaquille Emanuelson van PAC Rotterdam en Ruud Louter van Vereniging Zeeland Atletiek Goes voor. Mattijs van harte gefeliciteerd met deze mooie successen !

Na het goud bij het kogelstoten keek Mattijs even terug op dit succes: “Na mijn eerste stoot voelde ik dat het er vandaag in zat. Mijn doel was om het tweede goud te pakken en om mijn concurrent en huidige Nederlands kampioen te verslaan. Ik had het niet gekund zonder de hulp van mijn trainer Fred van der Steenhoven”.

]]>
Mon, 03 Jul 2017 22:05:00 +0200 mattijs-mols-dubbel-nederlands-kampioen
<![CDATA[Dit weekend NK junioren in Vught met grote Attila deelname]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/dit-weekend-nk-junioren-in-vught-met-grote-attila-deelname Komend weekend vindt in Vught bij Prins Hendrik het Nederlands kampioenschap voor Junioren A en B plaats. Vanuit Attila hebben 17 atleten en atletes zich ingeschreven. Onder de deelnemers zitten enkele medaille kandidaten. Zo zijn de broers van Riel bezig aan een fantastisch jaar. Zowel Robin als Rick lopen de 800 meter en het opmerkelijke is dat ze beiden in de hogere categorie uitkomen dan hun eigen categorie. In die hogere categorie zijn ze ook niet kansloos voor een hele hoge positie. Robin werd vorig jaar Nederlands kampioen in zijn eigen B-junioren categorie op dezelfde 800 meter. Hij heeft inmiddels de limiet voor het Europees kampioenschap voor junioren gehaald. Erg knap voor de B-junior.

Naast Rick en Robin is Mattijs Mols ook steevast bij de voorsten te vinden op zowel Kogelstoten als Discuswerpen. De discus vloog dit jaar al heel erg ruim over de 50 meter. Iris Bastmeijer haalde vorig jaar een bronzen medaille bij de meisjes A op de 400 meter horden. Het zou geweldig zijn als ze die prestatie wederom kon halen. Het ging afgelopen weken nog niet altijd even lekker, maar de fitheid begint te komen. De concurrentie heeft echter ook niet stilgezeten. Voor een aantal worden het de eerste Nederlandse kampioenschappen ooit. Allemaal heel veel succes en geniet ervan op een NK te staan! De volledige Attila deelnemerslijst:

Jongens B:
Rick van Riel (C-junior): 800 meter
Mattijs Mols: Kogel en Discus
Olle van der Walle: 100 meter en 400 meter (2e reserve)
Elton Nahr: 100 meter
Floris Meeuwse: 400 meter horden

Meisjes B:
Anne Hoeke: Hinkstapspringen
Floor Alessie (C-junior): Speerwerpen
Doris Moggré: 100 meter
Willemijn Fuite (C-junior): 1500 meter en 2000 meter steeple chase

Jongens A:
Niels Beks: 100 meter en 200 meter
Robin van Riel (B-junior): 800 meter
Troy de Juncker: 1500 meter
Tim Verhoeven: 100 meter
Mitchell Emmers: 200 meter
Vincent Staat: Hoogspringen
Jorg Schellekens: 800 meter (1e reserve) en 1500 meter (1e reserve)

Meisjes A:
Iris Bastmeijer: 400 meter horden

Door Toine van Beckhoven

]]>
Thu, 29 Jun 2017 13:50:00 +0200 dit-weekend-nk-junioren-in-vught-met-grote-attila-deelname
<![CDATA[Toine van Beckhoven opnieuw zeer succesvol: 3 maal NK-goud]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/toine-van-beckhoven-opnieuw-zeer-succesvol-3-maal-nk-goud Wat goed is komt snel, wordt vaak gezegd. Dit geldt momenteel bij Attila bijvoorbeeld voor de junior Robin van Riel. Maar sommige atleten bereiken hun mooiste successen pas op gevorderde leeftijd. Zo viert Toine van Beckhoven, Attila's supersnelle 45-plusser, dit jaar de ene triomf na de andere bij de masters. Ondanks het stijgen der jaren verbetert hij om de haverklap persoonlijke records die niet meer voor verbetering vatbaar leken. En zijn tijden zijn vaak beter dan die van de snelste masters in jongere leeftijdsklassen.

Op 10 en 11 juni nam Toine op diverse afstanden deel aan de Nederlandse Kampioenschappen voor masters in Gouda. Hier won Toine maar liefst drie gouden medailles in zijn leeftijdsklasse 45+. Toine kijkt tevreden, ja haast euforisch terug: "Het was een topweekend dat ik zelden zo gehad heb. Mogelijk mijn beste wedstrijd ooit, relatief gezien. Ik mocht drie keer de gouden NK-medaille ophalen. En de tijden die ik liep waren stuk voor stuk master pr's."

"Op zaterdag eerst de 400 meter vlak waar we in Nederland bij de mannen 45+ heel sterke competitie hebben. Hier hechtte ik misschien wel het meest aan, dus heel erg blij met winst in 51.83 seconden. Snelste tijd van alle masters. In de 51 seconden is echt lang geleden voor mij! En nooit eerder werd ik buiten kampioen op de 400 meter."

"Op zondag de 400 meter horden, waarop ik enkele weken geleden het 17 jaar oude Nederlands record verbeterde. Nu in de buitenbaan naar winst in 56.21. Wederom verbetering van mijn Nederlands record, en opnieuw snelste van alle masters. Vooraf niet gedacht maar na drie horden voelde ik dat ik goeie benen had en ben ik hard doorgegaan. Later op de dag ook nog de 200 meter vlak gewonnen. Al erg vermoeid van de inspanningen en het erg warme weer liep ik 24.00, sneller dan de laatste 9 jaar. Die 200 meter wil ik dit jaar nog wel een keer fit lopen zonder andere onderdelen vooraf. Erg veel complimenten gekregen dus ik liep het weekend met een dikke smile rond. Voelde me zowaar een beetje topatleet."

Een bijzonder fenomeen, deze man die door zijn combinatie van talent, ervaring en inzet momenteel niet te kloppen lijkt.

Bekijk Toine's 400 meter horden: https://www.youtube.com/watch?v=HmUa8KYf4y4 en zijn 200 meter finale: https://www.youtube.com/watch?v=IUEw_drycmU.

door Michel van Eijkelenburg

]]>
Sat, 17 Jun 2017 08:25:00 +0200 toine-van-beckhoven-opnieuw-zeer-succesvol-3-maal-nk-goud
<![CDATA[ Robin van Riel mag naar de EK]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/-robin-van-riel-mag-naar-de-ek Onze getalenteerde Attila-clubgenoot Robin van Riel (17 jaar) heeft op 10 juni in een wedstrijd in België een mooi succes behaald. Met een nieuw persoonlijk record van 1.50.32 op de 800 meter voldeed hij aan de limiet voor de Europese juniorenkampioenschappen die volgende maand in Italië worden gehouden. Voor de kenners was het al enkele jaren duidelijk dat Robin een veelbelovende atleet is, en hij lijkt zijn belofte te gaan inlossen !

Lees het volledige bericht op http://www.stadsnieuws.nl/nieuws/sport/183033/robin-van-riel-loopt-limiet-voor-ejk-op-800-meter-?redir

]]>
Mon, 12 Jun 2017 22:05:00 +0200 -robin-van-riel-mag-naar-de-ek
<![CDATA[Goud en zilver bij Brabants Kampioenschap Meerkamp]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/goud-en-zilver-bij-brabants-kampioenschap-meerkamp Afgelopen weekend was het weer tijd voor de Brabantse Kampioenschappen Meerkamp die al sinds jaar en dag in Gemert gehouden worden. Dit jaar helaas maar 2 deelnemers namens AV Attila,  Hanna van Baast bij de MD2 en Floor Alessie bij de MC1...Maar 2 deelnemers van onze club, maar beide pakten ze een medaille.

Dag 1 was voor de meerkamp van Hanna een droom dag! Met een weergaloze 9.52 op de 60 horden  (plek 15 op de Nederlandse allertijden ranglijst en uiteraard een nieuw CR) werd er fantastisch geopend. Deze mooie opening werd gevolgd door een evenaring van het CR bij het hoogspringen met 1.55 en de dag werd afgesloten met een uitstekende 30.45 met speer. Na dag 1 stond Hanna dan ook 1e in het klassement.

Dag 2 werd voor Hanna een wat andere dag. Een zeer moeizame start met het verspringen met 2 min of meer mislukte pogingen zette wat druk op de ketel. Maar Hanna perste er in de laatste poging nog een redelijk fatsoenlijke 4.22 uit. Niet in de buurt van haar PR, maar voldoende om goed verder te kunnen in de meerkamp. Bij kogel leek alles weer prima op z'n plek te vallen en de laatste uithaal landde na 12,25...een uitstekende prestatie! Nu alleen nog de afsluitende 600 meter. Een mooie start en prima 350meter...en toen ging het mis. Hanna ging ‘helemaal dood' en met wat kunst en vliegwerk kwam ze nog bij de finishlijn aan. Een teleurstellende 2.01.07 was het resultaat, maar gelukkig was de voorsprong op de Brabantse concurrentie groot genoeg om na 2 mooie dagen gehuldigd te worden als Brabants Kampioen meerkamp! In een heel mooi nieuw CR puntentotaal van 3346.

Dag 1 was voor Floor er 1 die de boeken in ging als ‘niks gaat vanzelf, maar met hard werken kun je de schade beperken'. Bij de hordenrace ging het mis bij horden 3...bij de landing door de enkel, maar op karakter afmaken. De tijd van 13,76 was uiteindelijk maar 0,02s boven haar PR, maar met pijn aan de enkel en voet voelde het niet lekker. Bij het verspringen was bij poging 1 en 2 nog te merken dat er wat twijfel in zat, maar met een uitstekende 3e poging van 4,67 liet ze geen punten liggen ten opzichte van de anderen. Bij speer voelde het werpen niet echt lekker en de speren vlogen niet vanzelf. Met hard werken kwam er nog een 31,16 op het scorebord en dat was natuurlijk ruim voldoende! De afsluitende 150 meter werd er 1 die Floor liever snel wil vergeten. De bocht lopen voelde pijnlijk en ze kon niet echt doortrekken. Er werden behoorlijk wat puntjes ingeleverd en in de tussenstand stond ze na dag 1 vierde.

Dag 2 begon met de vraag of er überhaupt afgereisd werd naar Gemert. Indien de enkel/voet pijnlijk zou zijn zou ze stoppen. In de ochtend geen last, dus op naar Gemert.  Hoogspringen met een korte 5-pas aanloop naar een uitstekende 1.50 en toen gestopt om de enkel te ontzien. Floor was hierdoor opgerukt naar plekje 2 in het BK en ze wist bij het kogelstoten veel winst te pakken met haar 10.36. Met een ruime voorsprong op nummer 3 werd gestart (op gewone trimschoenen) met de afsluitende 600 meter. Een prima gelopen race eindigde in een nieuwe PR tijd van 1.52.51 en hierdoor was de zilveren medaille veilig gesteld met een heel mooi puntentotaal van 3739.

Hanna en Floor...gefeliciteerd met deze mooie prestatie. Het volgend kampioenschap van Brabant op de individuele nummers is op zondag 9 juli in Uden. We hopen dat er meer van onze C-D jeugd voor deze wedstrijd inschrijft!

]]>
Wed, 07 Jun 2017 20:35:00 +0200 goud-en-zilver-bij-brabants-kampioenschap-meerkamp
<![CDATA[Recordaantal deelname pupillen Attila bij Athletics Champs]]> http://av-attila.nl/nieuws/jeugd/recordaantal-deelname-pupillen-attila-bij-athletics-champs Met maar liefst 83 pupillen verschenen de pupillen van AV Attila aan de start van de derde Athletics Champs van regio 13. Deze keer in ons eigen Tilburg. We hadden met alle inschrijvingen 8 pupillen teams weten te maken. Vier teams voor de A pupillen en 4 teams voor de B/C/mini-pupillen. Er deden in totaal 31 teams mee van de volgende verenigingen: AV Sprint (Breda), Spiridon (Rijen), Taxandria (Oosterwijk), Scorpio (Oosterhout), Atledo (Dongen), DAK (Drunen), ACW66 (Waalwijk) en natuurlijk Attila zelf. 

Een vlag als verzamelpunt was deze keer niet nodig, want de locatie was bekend bij onze pupillen. Nadat alle pupillen hun teambegeleiders hadden gevonden en hun startnummers hadden opgedaan kon de warming up beginnen. Lang hoefde de warming up niet te zijn, want het was warm genoeg!

Zoals bij elke AC stond als eerste onderdeel voor alle teams de teamestafette op het programma. 
Daarna mochten de vier teams van de jongste pupillen (mini/c/b-pupillen) de onderdelen slingeren, sprinten, vortex werpen, horden lopen en hurkhoog gaan uitvoeren. De vier teams van de oudste pupillen (pupillen A1 en A2) gingen vortex werpen, horden lopen, kogelstoten, hoogspringen en polsstokverspringen. Zoals altijd werd de dag afgesloten met een 6 minutenloop voor de oudste pupillen en een 4 minutenloop voor de jongste pupillen. Ondanks dat het (erg) warm was, liep iedereen weer super hard. 

Alle pupillen kunnen weer trots zijn op zichzelf. Als aandenken krijgen de pupillen een diploma. De diploma's worden tijdens de training uitgedeeld en de uitslagen zijn terug te vinden op www.atletiek.nu.

Dank aan alle vrijwilligers die deze wedstrijd mogelijk hebben gemaakt: de wedstrijdcommissie, de EHBO-post, het wedstrijdsecretariaat, de baancommissie (opbouw en geluid), de barcommissie, de jeugdcommissie, alle teambegeleiders en trainers die de pupillen hebben begeleid en alle ouders die tijdens de dag zelf nog hebben geholpen met opruimen, aanmoedigen etc.  Allemaal weer hartelijk dank!

Op naar de volgende en laatste AC. Dat is op zaterdag 24 juni in Oosterhout. We hopen weer op een grote deelname.

]]>
Wed, 07 Jun 2017 20:20:00 +0200 recordaantal-deelname-pupillen-attila-bij-athletics-champs
<![CDATA[Natuurduurloop]]> http://av-attila.nl/nieuws/weg/natuurduurloop 11 Juni is het weer de tweede zondag van de maand, dus tijd voor de  "Natuurduurloop".

Deze keer zoeken we de bossen op ten zuiden van de Bredaseweg. We verzamelen op de parkeerplaats van de Universiteit om 09.30. De afstand is deze keer 13 km, een stukje afsnijden is mogelijk. Lopers die er nog een paar kilometer bij willen plakken, kunnen nog een rondje door de Warande maken. Voorloper: Gerrit Heij

]]>
Sat, 03 Jun 2017 15:55:00 +0200 natuurduurloop
<![CDATA[Eindelijk gelukt: Nederlands record 400 meter horden]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/eindelijk-gelukt-nederlands-record-400-meter-horden Afgelopen donderdag bij de Harry Schulting Games (HSG) is me eindelijk gelukt wat ik al een beetje had opgegeven: ik heb het Nederlands record 400 meter horden verbroken voor de mannen 45+. Op de klokken verscheen 56.32, wat ruim 3/10 onder het 17 jaar oude NR van 56.63 was. De HSG waren een perfecte wedstrijd om dat te doen: niet alleen omdat Harry Schulting onze echte Nederlands recordhouder is (al bijna veertig jaar!), maar ook omdat ik het 400 meter hordelopen van hem geleerd heb: tien jaar lang gaf Harry training bij Attila. Erg leuk om nu naast hem één van de Nederlands recordhouders 400 meter horden te zijn!

Al zeker 8 jaar roep ik dat ik het Nederlands record in de benen heb. Ik doelde daarmee op de 56.43 van de mannen 40+. Nu is dat toch niet gelukt in mijn M40 jaren. Na mijn veertigste begonnen de blessures, iets dat ik eigenlijk nooit gekend heb. Ik ben een langzame leerling dus pas na zes verrekkingen denk ik nu wel een goede mix gevonden te hebben van training, rust en voeding. En valt alles dit jaar in elkaar. Eerder dit jaar al de mooie indoortitels met snelle tijden en nu dan het NR. Ik heb 6 jaar niet onder de 57 seconden gelopen en nu al drie keer (vandaag weer 56.60 in het enorm warme Breda, wederom onder het oude record).

Ik liep bij de HSG ook nog sneller dan het niet gelukte record bij de mannen 40+, maar voor zover ik weet wordt dat niet geteld (k blijf dat een wat dubieuze regel vinden… dan zou ik als master ook geen Nederlands seniorenrecord moeten kunnen lopen…maar dat kan weer wel). De hordes staan bij de M45 nog even hoog als bij de senioren, M35 en M40.

Jullie snappen: ik geniet van alles wat er lukt en heb voorlopig een topseizoen. Toewerkend naar dat mooie evenement eind augustus…niet de Kruikenmeerkamp, maar het WK Twintigkamp in hetzelfde weekend (de Kruikenmeerkamp scheelt me supporters J). Doel: wereldrecord bij de M45+ en subdoel: ernstige kramp vermijden….

]]>
Mon, 29 May 2017 10:00:00 +0200 eindelijk-gelukt-nederlands-record-400-meter-horden