<![CDATA[Attila Nieuws]]> http://av-attila.nl/nieuws/rss Fri, 23 Jun 2017 12:16:50 +0200 Fri, 23 Jun 2017 12:16:50 +0200 Zend_Feed en-us http://blogs.law.harvard.edu/tech/rss <![CDATA[Toine van Beckhoven opnieuw zeer succesvol: 3 maal NK-goud]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/toine-van-beckhoven-opnieuw-zeer-succesvol-3-maal-nk-goud Wat goed is komt snel, wordt vaak gezegd. Dit geldt momenteel bij Attila bijvoorbeeld voor de junior Robin van Riel. Maar sommige atleten bereiken hun mooiste successen pas op gevorderde leeftijd. Zo viert Toine van Beckhoven, Attila's supersnelle 45-plusser, dit jaar de ene triomf na de andere bij de masters. Ondanks het stijgen der jaren verbetert hij om de haverklap persoonlijke records die niet meer voor verbetering vatbaar leken. En zijn tijden zijn vaak beter dan die van de snelste masters in jongere leeftijdsklassen.

Op 10 en 11 juni nam Toine op diverse afstanden deel aan de Nederlandse Kampioenschappen voor masters in Gouda. Hier won Toine maar liefst drie gouden medailles in zijn leeftijdsklasse 45+. Toine kijkt tevreden, ja haast euforisch terug: "Het was een topweekend dat ik zelden zo gehad heb. Mogelijk mijn beste wedstrijd ooit, relatief gezien. Ik mocht drie keer de gouden NK-medaille ophalen. En de tijden die ik liep waren stuk voor stuk master pr's."

"Op zaterdag eerst de 400 meter vlak waar we in Nederland bij de mannen 45+ heel sterke competitie hebben. Hier hechtte ik misschien wel het meest aan, dus heel erg blij met winst in 51.83 seconden. Snelste tijd van alle masters. In de 51 seconden is echt lang geleden voor mij! En nooit eerder werd ik buiten kampioen op de 400 meter."

"Op zondag de 400 meter horden, waarop ik enkele weken geleden het 17 jaar oude Nederlands record verbeterde. Nu in de buitenbaan naar winst in 56.21. Wederom verbetering van mijn Nederlands record, en opnieuw snelste van alle masters. Vooraf niet gedacht maar na drie horden voelde ik dat ik goeie benen had en ben ik hard doorgegaan. Later op de dag ook nog de 200 meter vlak gewonnen. Al erg vermoeid van de inspanningen en het erg warme weer liep ik 24.00, sneller dan de laatste 9 jaar. Die 200 meter wil ik dit jaar nog wel een keer fit lopen zonder andere onderdelen vooraf. Erg veel complimenten gekregen dus ik liep het weekend met een dikke smile rond. Voelde me zowaar een beetje topatleet."

Een bijzonder fenomeen, deze man die door zijn combinatie van talent, ervaring en inzet momenteel niet te kloppen lijkt.

Bekijk Toine's 400 meter horden: https://www.youtube.com/watch?v=HmUa8KYf4y4 en zijn 200 meter finale: https://www.youtube.com/watch?v=IUEw_drycmU.

door Michel van Eijkelenburg

]]>
Sat, 17 Jun 2017 08:25:00 +0200 toine-van-beckhoven-opnieuw-zeer-succesvol-3-maal-nk-goud
<![CDATA[ Robin van Riel mag naar de EK]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/-robin-van-riel-mag-naar-de-ek Onze getalenteerde Attila-clubgenoot Robin van Riel (17 jaar) heeft op 10 juni in een wedstrijd in België een mooi succes behaald. Met een nieuw persoonlijk record van 1.50.32 op de 800 meter voldeed hij aan de limiet voor de Europese juniorenkampioenschappen die volgende maand in Italië worden gehouden. Voor de kenners was het al enkele jaren duidelijk dat Robin een veelbelovende atleet is, en hij lijkt zijn belofte te gaan inlossen !

Lees het volledige bericht op http://www.stadsnieuws.nl/nieuws/sport/183033/robin-van-riel-loopt-limiet-voor-ejk-op-800-meter-?redir

]]>
Mon, 12 Jun 2017 22:05:00 +0200 -robin-van-riel-mag-naar-de-ek
<![CDATA[Goud en zilver bij Brabants Kampioenschap Meerkamp]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/goud-en-zilver-bij-brabants-kampioenschap-meerkamp Afgelopen weekend was het weer tijd voor de Brabantse Kampioenschappen Meerkamp die al sinds jaar en dag in Gemert gehouden worden. Dit jaar helaas maar 2 deelnemers namens AV Attila,  Hanna van Baast bij de MD2 en Floor Alessie bij de MC1...Maar 2 deelnemers van onze club, maar beide pakten ze een medaille.

Dag 1 was voor de meerkamp van Hanna een droom dag! Met een weergaloze 9.52 op de 60 horden  (plek 15 op de Nederlandse allertijden ranglijst en uiteraard een nieuw CR) werd er fantastisch geopend. Deze mooie opening werd gevolgd door een evenaring van het CR bij het hoogspringen met 1.55 en de dag werd afgesloten met een uitstekende 30.45 met speer. Na dag 1 stond Hanna dan ook 1e in het klassement.

Dag 2 werd voor Hanna een wat andere dag. Een zeer moeizame start met het verspringen met 2 min of meer mislukte pogingen zette wat druk op de ketel. Maar Hanna perste er in de laatste poging nog een redelijk fatsoenlijke 4.22 uit. Niet in de buurt van haar PR, maar voldoende om goed verder te kunnen in de meerkamp. Bij kogel leek alles weer prima op z'n plek te vallen en de laatste uithaal landde na 12,25...een uitstekende prestatie! Nu alleen nog de afsluitende 600 meter. Een mooie start en prima 350meter...en toen ging het mis. Hanna ging ‘helemaal dood' en met wat kunst en vliegwerk kwam ze nog bij de finishlijn aan. Een teleurstellende 2.01.07 was het resultaat, maar gelukkig was de voorsprong op de Brabantse concurrentie groot genoeg om na 2 mooie dagen gehuldigd te worden als Brabants Kampioen meerkamp! In een heel mooi nieuw CR puntentotaal van 3346.

Dag 1 was voor Floor er 1 die de boeken in ging als ‘niks gaat vanzelf, maar met hard werken kun je de schade beperken'. Bij de hordenrace ging het mis bij horden 3...bij de landing door de enkel, maar op karakter afmaken. De tijd van 13,76 was uiteindelijk maar 0,02s boven haar PR, maar met pijn aan de enkel en voet voelde het niet lekker. Bij het verspringen was bij poging 1 en 2 nog te merken dat er wat twijfel in zat, maar met een uitstekende 3e poging van 4,67 liet ze geen punten liggen ten opzichte van de anderen. Bij speer voelde het werpen niet echt lekker en de speren vlogen niet vanzelf. Met hard werken kwam er nog een 31,16 op het scorebord en dat was natuurlijk ruim voldoende! De afsluitende 150 meter werd er 1 die Floor liever snel wil vergeten. De bocht lopen voelde pijnlijk en ze kon niet echt doortrekken. Er werden behoorlijk wat puntjes ingeleverd en in de tussenstand stond ze na dag 1 vierde.

Dag 2 begon met de vraag of er überhaupt afgereisd werd naar Gemert. Indien de enkel/voet pijnlijk zou zijn zou ze stoppen. In de ochtend geen last, dus op naar Gemert.  Hoogspringen met een korte 5-pas aanloop naar een uitstekende 1.50 en toen gestopt om de enkel te ontzien. Floor was hierdoor opgerukt naar plekje 2 in het BK en ze wist bij het kogelstoten veel winst te pakken met haar 10.36. Met een ruime voorsprong op nummer 3 werd gestart (op gewone trimschoenen) met de afsluitende 600 meter. Een prima gelopen race eindigde in een nieuwe PR tijd van 1.52.51 en hierdoor was de zilveren medaille veilig gesteld met een heel mooi puntentotaal van 3739.

Hanna en Floor...gefeliciteerd met deze mooie prestatie. Het volgend kampioenschap van Brabant op de individuele nummers is op zondag 9 juli in Uden. We hopen dat er meer van onze C-D jeugd voor deze wedstrijd inschrijft!

]]>
Wed, 07 Jun 2017 20:35:00 +0200 goud-en-zilver-bij-brabants-kampioenschap-meerkamp
<![CDATA[Recordaantal deelname pupillen Attila bij Athletics Champs]]> http://av-attila.nl/nieuws/jeugd/recordaantal-deelname-pupillen-attila-bij-athletics-champs Met maar liefst 83 pupillen verschenen de pupillen van AV Attila aan de start van de derde Athletics Champs van regio 13. Deze keer in ons eigen Tilburg. We hadden met alle inschrijvingen 8 pupillen teams weten te maken. Vier teams voor de A pupillen en 4 teams voor de B/C/mini-pupillen. Er deden in totaal 31 teams mee van de volgende verenigingen: AV Sprint (Breda), Spiridon (Rijen), Taxandria (Oosterwijk), Scorpio (Oosterhout), Atledo (Dongen), DAK (Drunen), ACW66 (Waalwijk) en natuurlijk Attila zelf. 

Een vlag als verzamelpunt was deze keer niet nodig, want de locatie was bekend bij onze pupillen. Nadat alle pupillen hun teambegeleiders hadden gevonden en hun startnummers hadden opgedaan kon de warming up beginnen. Lang hoefde de warming up niet te zijn, want het was warm genoeg!

Zoals bij elke AC stond als eerste onderdeel voor alle teams de teamestafette op het programma. 
Daarna mochten de vier teams van de jongste pupillen (mini/c/b-pupillen) de onderdelen slingeren, sprinten, vortex werpen, horden lopen en hurkhoog gaan uitvoeren. De vier teams van de oudste pupillen (pupillen A1 en A2) gingen vortex werpen, horden lopen, kogelstoten, hoogspringen en polsstokverspringen. Zoals altijd werd de dag afgesloten met een 6 minutenloop voor de oudste pupillen en een 4 minutenloop voor de jongste pupillen. Ondanks dat het (erg) warm was, liep iedereen weer super hard. 

Alle pupillen kunnen weer trots zijn op zichzelf. Als aandenken krijgen de pupillen een diploma. De diploma's worden tijdens de training uitgedeeld en de uitslagen zijn terug te vinden op www.atletiek.nu.

Dank aan alle vrijwilligers die deze wedstrijd mogelijk hebben gemaakt: de wedstrijdcommissie, de EHBO-post, het wedstrijdsecretariaat, de baancommissie (opbouw en geluid), de barcommissie, de jeugdcommissie, alle teambegeleiders en trainers die de pupillen hebben begeleid en alle ouders die tijdens de dag zelf nog hebben geholpen met opruimen, aanmoedigen etc.  Allemaal weer hartelijk dank!

Op naar de volgende en laatste AC. Dat is op zaterdag 24 juni in Oosterhout. We hopen weer op een grote deelname.

]]>
Wed, 07 Jun 2017 20:20:00 +0200 recordaantal-deelname-pupillen-attila-bij-athletics-champs
<![CDATA[Natuurduurloop]]> http://av-attila.nl/nieuws/weg/natuurduurloop 11 Juni is het weer de tweede zondag van de maand, dus tijd voor de  "Natuurduurloop".

Deze keer zoeken we de bossen op ten zuiden van de Bredaseweg. We verzamelen op de parkeerplaats van de Universiteit om 09.30. De afstand is deze keer 13 km, een stukje afsnijden is mogelijk. Lopers die er nog een paar kilometer bij willen plakken, kunnen nog een rondje door de Warande maken. Voorloper: Gerrit Heij

]]>
Sat, 03 Jun 2017 15:55:00 +0200 natuurduurloop
<![CDATA[Eindelijk gelukt: Nederlands record 400 meter horden]]> http://av-attila.nl/nieuws/baan/eindelijk-gelukt-nederlands-record-400-meter-horden Afgelopen donderdag bij de Harry Schulting Games (HSG) is me eindelijk gelukt wat ik al een beetje had opgegeven: ik heb het Nederlands record 400 meter horden verbroken voor de mannen 45+. Op de klokken verscheen 56.32, wat ruim 3/10 onder het 17 jaar oude NR van 56.63 was. De HSG waren een perfecte wedstrijd om dat te doen: niet alleen omdat Harry Schulting onze echte Nederlands recordhouder is (al bijna veertig jaar!), maar ook omdat ik het 400 meter hordelopen van hem geleerd heb: tien jaar lang gaf Harry training bij Attila. Erg leuk om nu naast hem één van de Nederlands recordhouders 400 meter horden te zijn!

Al zeker 8 jaar roep ik dat ik het Nederlands record in de benen heb. Ik doelde daarmee op de 56.43 van de mannen 40+. Nu is dat toch niet gelukt in mijn M40 jaren. Na mijn veertigste begonnen de blessures, iets dat ik eigenlijk nooit gekend heb. Ik ben een langzame leerling dus pas na zes verrekkingen denk ik nu wel een goede mix gevonden te hebben van training, rust en voeding. En valt alles dit jaar in elkaar. Eerder dit jaar al de mooie indoortitels met snelle tijden en nu dan het NR. Ik heb 6 jaar niet onder de 57 seconden gelopen en nu al drie keer (vandaag weer 56.60 in het enorm warme Breda, wederom onder het oude record).

Ik liep bij de HSG ook nog sneller dan het niet gelukte record bij de mannen 40+, maar voor zover ik weet wordt dat niet geteld (k blijf dat een wat dubieuze regel vinden… dan zou ik als master ook geen Nederlands seniorenrecord moeten kunnen lopen…maar dat kan weer wel). De hordes staan bij de M45 nog even hoog als bij de senioren, M35 en M40.

Jullie snappen: ik geniet van alles wat er lukt en heb voorlopig een topseizoen. Toewerkend naar dat mooie evenement eind augustus…niet de Kruikenmeerkamp, maar het WK Twintigkamp in hetzelfde weekend (de Kruikenmeerkamp scheelt me supporters J). Doel: wereldrecord bij de M45+ en subdoel: ernstige kramp vermijden….

]]>
Mon, 29 May 2017 10:00:00 +0200 eindelijk-gelukt-nederlands-record-400-meter-horden
<![CDATA[Clubrecords bijgewerkt t.e.m. 31 maart 2017]]> http://av-attila.nl/nieuws/organisatie/clubrecords-bijgewerkt-t-e-m-31-maart-2017 Het afgelopen indoorseizoen heeft een negental nieuwe clubrecords opgeleverd.
Deze zijn wederom door Annie van Anholt verwerkt en weer terug te vinden op deze site.

]]>
Tue, 23 May 2017 23:30:00 +0200 clubrecords-bijgewerkt-t-e-m-31-maart-2017
<![CDATA[Tweede AC in het zonnige Drunen was weer een topper!]]> http://av-attila.nl/nieuws/lidmaatschap/tweede-ac Met maar liefst 78 pupillen verschenen de pupillen van AV Attila aan de start van de tweede Athletics Champs van regio 13. Deze keer in Drunen. We hadden met alle inschrijvingen 7 pupillen teams weten te maken. Nadat alle pupillen zich bij de Attila-vlag hadden verzameld, werd begonnen met de gezamenlijke warming up.  
Als eerste onderdeel stond voor alle teams de teamestafette op het programma. 
Daarna mochten de vier teams van de jongste pupillen (mini/c/b-pupillen) de onderdelen m-bal stoten, hoogspringen, vortex werpen, verspringen en pendelestafette gaan uitvoeren.
De drie teams van de oudste pupillen (pupillen A1 en A2) gingen verspringen, vortex werpen, horden lopen, slingeren en sprinten. 
Ook had de organisatie nog voor alle teams een ludieke ‘zoek de letters en maak een woord ‘-opdracht bedacht die zeer goed in de smaak viel.
Als laatste onderdeel mochten de oudste pupillen in 6 minuten zo veel mogelijk meters maken en de mini/c/b-pupillen mochten in een serie later zo veel mogelijk meters maken binnen 4 minuten. 
Iedereen ging er voor, mooi om te zien! 

Alle teams hebben het weer super goed gedaan en met een voldaan gevoel verlieten we Drunen.

Als aandenken krijgt iedereen een diploma, deze wordt tijdens de training door de trainers uitgedeeld. De uitslagen zijn ook terug te vinden op
www.atletiek.nu


Wederom dank aan alle teambegeleiders, zonder deze enthousiaste ouders en trainers zouden niet zo veel pupillen kunnen meedoen. 

Op naar de volgende AC. Dat is op zaterdag 3 juni bij onze eigen club AV Attila. We hopen op een grote deelname en veel publiek!

]]>
Mon, 15 May 2017 01:00:00 +0200 tweede-ac
<![CDATA[Lopers van Attila brachten bevrijdingsvuur naar Tilburg]]> http://av-attila.nl/nieuws/weg/lopers-van-attila-brachten-bevrijdingsvuur-naar-tilburg Net als vorig jaar heeft een loopgroep van Attila in de nacht van 4 op 5 mei het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Tilburg overgebracht. De afstand van 80 km is in estafettevorm hardlopend afgelegd. Wie even niet hardliep fietste mee.

Onder de bezielende leiding van Gerrit Heij en Ad Kouwenberg hebben de volgende lopers deze prestatie geleverd: Conny Pijnenburg, Ad Weijtmans, Deseré Tokatlioglu, Bénédicte Enneking, Lion Smitsmans, Elly de Charro, Gerrit Heij, Jo Cox, Mieke Limpens en Ewoud Riegman. Ad Kouwenberg fietste de gehele tocht mee. Een diepe buiging voor al deze kanjers !

Op 4 mei werd in Wageningen om middernacht het nationale bevrijdingsvuur ontstoken, waarna lopersgroepen uit alle windstreken met brandende fakkels dat vuur over heel Nederland gingen verspreiden. Voor Tilburg dus een groep van A.V. Attila. De groep is 's ochtends rond 9 uur in Tilburg aangekomen. Lisette van Dooren heeft in het clubhuis voor het hele team en het Tilburgs oranjecomité een ontbijt verzorgd.

Op 5 mei 's avonds vond aan de Piushaven het drukbezochte Tilburgse bevrijdingsconcert plaats, waarmee onze even waardevolle als kwetsbare vrijheid wordt gevierd. Na een toespraak door burgemeester Noordanus kwamen de tien Attila-lopers, aangevuld met vier jeugdlopers, vanuit de duisternis met brandende fakkels over de Hopliedenkade naar voren. Het was een indrukwekkend tafereel en er klonk een spontaan applaus uit het duizendkoppig publiek aan de overkant van het water. Martijn Smitsmans was de gelukkige die het vuur aan de burgemeester mocht geven. Voor het grote podium stak hij het Tilburgse bevrijdingsvuur aan.

Het is mooi dat de lopers van Attila hiermee hebben bijgedragen aan het bevrijdingsvuur, symbool voor de vrijheid die we moeten koesteren.

door Michel van Eijkelenburg

]]>
Mon, 08 May 2017 17:20:00 +0200 lopers-van-attila-brachten-bevrijdingsvuur-naar-tilburg
<![CDATA[Attila 3.0 op de meimarkt]]> http://av-attila.nl/nieuws/lidmaatschap/attila-3-0-op-de-meimarkt Met het oog op Attila 3.0 en het meer initiatief nemen wil ik geld inzamelen om wat zaken in het krachthonk te vervangen/ aan te schaffen. De kraam is al geregeld, maar nu de spullen nog!
Daar heb ik jullie hulp bij nodig, dus moet je de zolder, kelder, schuur of kast nog opruimen? Dit is het moment om het te doen!
Heb je spullen? neem dan contact op met Yuri Engels via yga.engels@gmail.com of vraag erna achter de bar.

]]>
Thu, 04 May 2017 17:10:00 +0200 attila-3-0-op-de-meimarkt
<![CDATA[AC in Breda!]]> http://av-attila.nl/nieuws/jeugd/ac-in-breda- Afgelopen zaterdag was de aftrap van het nieuwe seizoen Athletic Champs voor de pupillen. Wat een mooie opkomst was er! Op een paar na kwamen alle pupillen en konden we aan een gezellige dag beginnen. Oké, aan het begin van de ochtend was het weer nog een spelbreker, maar dat duurde gelukkig niet lang! Ook de weergoden zagen in dat het een leuke ochtend was!

Met 8 teams deden we mee en iedereen kon laten zien waar hij/zij goed in is. En dat deden ze dan ook allemaal. Er werden zelfs op deze eerste AC al PRs verbeterd, dus wat een succes in Breda!

Even zien of ik geen onderdelen vergeet.... Er was hoogspringen, polsstokverspringen, horden lopen, vortex, kogel en 6 minuten duurloop! Bij het laatste onderdeel werd hard gewerkt om mooie tijden neer te zetten en onze kanjers hebben het rennen tot het einde toe volgehouden, knap hoor!

Met het lopen kwam er een eind aan een gezellige sportieve ochtend, dus nu op naar de volgende!    

]]>
Tue, 18 Apr 2017 22:50:00 +0200 ac-in-breda-
<![CDATA[Samen trainen voor de Tilburg Ten Miles]]> http://av-attila.nl/nieuws/weg/samen-trainen-voor-de-tilburg-ten-miles-2017 Goed voorbereid van start met de TTM clinics

Samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

Wil jij gaan hardlopen maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of heb je loopervaring en wil je doelgericht trainen in een groep? Je kunt je nu perfect voorbereiden op de Tilburg Ten Miles met de TTM clinics. Er zijn clinics ter voorbereiding op de 5 km City Run, de 10 km en de 10 EM (16,1 km). En er is niets leuker dan samen met een groep je doel bereiken! Schrijf je snel in op www.TTMclinics.nl.

Op 3 september 2017 vindt het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg weer plaats: de Tilburg Ten Miles. Door de unieke samenwerking tussen AV Attila, Tilburg Road Runners, Runshop Greg van Hest zijn de TTM Clinics de beste voorbereiding op Tilburgs grootste en gezelligste sportevenement: de CZ Tilburg Ten Miles.

Trainingsgroepen voor elk niveau
Iedereen die gezond is, kan meedoen met de TTM clinics. Ook als je nog nooit hebt hardgelopen, kun je meedoen. Er zijn trainingsgroepen op elk niveau! Samen trainen is leuker en stimuleert meer dan je alleen voorbereiden. Je motiveert elkaar, hebt een vast trainingsmoment en je krijgt professionele begeleiding en advies van ervaren gediplomeerde trainers.

Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: dinsdagavond om 19.30 uur in het prachtige bos van de Oude Warande in Tilburg of woensdagavond om 19.30 uur vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid. De clinics starten op dinsdag 16 en woensdag 17 mei.

Pakket met veel voordelen
Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse 17 trainingsbijeenkomsten, begeleiding en advies door ervaren en gediplomeerde trainers, trainingslogboek met schema voor overige trainingen, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt, 10% korting op aankopen bij Runshop Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan een testloop in augustus.

Meer informatie en inschrijven via www.ttmclinics.nl.
Bezoek ook onze Facebook pagina: www.facebook.nl/ttmclinics

]]>
Sat, 08 Apr 2017 09:05:00 +0200 samen-trainen-voor-de-tilburg-ten-miles-2017
<![CDATA[Een record!]]> http://av-attila.nl/nieuws/jeugd/een-record- Afgelopen zaterdag hebben we een record verbroken met het aantal pupillen dat deelnam aan de openingswedstrijd. 110 pupillen hebben samen de openingswedstrijd in Athletics Champs-stijl afgewerkt. De ochtend begon met een estafette met alle 9 teams tegelijk, daarna gingen de teams uiteen en werd er vortex geworpen, horden gelopen en vergesprongen. Ook de allerjongste ienemini-pupillen deden mee. Zij gingen balweren, verspringen en sprinten. De ochtend werd afgesloten met een stadioncross. Alle pupillen hebben het volgehouden en ook papa’s, mama’s, oma’s, opa’s broertjes en zusjes mochten meedoen. Alle pupillen kregen ranja en een zakje chips en de ochtend werd afgesloten met een prijsuitreiking met diploma en medaille voor iedereen. Het was een erg leuke ochtend en we hopen dan ook dat er veel pupillen zullen deelnemen aan de AC op 15 april in Breda, 13 mei in Drunen, 3 juni bij Attila, 24 juni in Oosterhout.

]]>
Tue, 04 Apr 2017 23:45:00 +0200 een-record-
<![CDATA[Info duurlooptraining]]> http://av-attila.nl/nieuws/weg/info-duurlooptraining De derde en vierde editie van de zondagse duurloopjes, die maandelijks worden georganiseerd gaan in april over het landgoed Huis ter Heide en in mei bezoeken we de Loonse&Drunense duinen. Inmiddels is er een trouwe groep, maar er kunnen er nog veel meer bij. Dus wil je al hardlopend genieten van de mooie omgeving van Tilburg, dan kan dat. Snelheid is ondergeschikt, kortere afstanden zijn mogelijk.

Op zondag 9 april wordt er gelopen over het landgoed Huis ter Heide. Afstand ca. 11 km, korter is mogelijk. Vertrek 09.30, verzamelen op de parkeerplaats bij "Experience eiland" ('t Blauwe meer) adres: Baan achter de Plakken 1, 5175 NP Loon op Zand
Voorloper: Gerrit Heij

Op zondag 14 mei wordt er gelopen door de bossen ten westen en zuiden van de Drunense duinen. Afstand ca. 14 km, korter is mogelijk. Vertrek 09.30, verzamelen op de parkeerplaats van Restaurant Bosch en Duin, adres: Schoorstraat 50, 5071 RC Udenhout
Voorloper: Gerrit Heij

]]>
Mon, 03 Apr 2017 23:30:00 +0200 info-duurlooptraining
<![CDATA[AV Attila zoekt een voorzitter]]> http://av-attila.nl/nieuws/organisatie/avattilazoekteenvoorzitter De Tilburgse atletiekvereniging AV Attila is op zoek naar een nieuwe voorzitter. We zoeken een enthousiaste verbinder met ervaring in bestuursfuncties die besluitvaardig en doortastend is. En niet onbelangrijk, met een hart voor sport. Iemand die met de zelfwerkende commissies, de trainers, atleten en de andere bestuursleden de ambitie aan wilt gaan om AV Attila verder vorm te geven. Bij voorkeur woonachtig in Tilburg of omgeving.

Dit is AV Attila:
AV Attila is een brede atletiekvereniging met ruim 600 leden verdeeld over drie afdelingen: jeugdatletiek (lopen, springen, werpen), baanatletiek (lopen, springen, werpen) en wegatletiek. De vereniging organiseert veel wedstrijden waaronder de wegwedstrijd AttilaRun, Athletic Champs, de T-meeting, competitiewedstrijden en nationale kampioenschappen. Verder zijn de leden van AV Attila nauw betrokken bij de organisatie van de Warandeloop. De vereniging beschikt over een eigen clubhuis en huurt de atletiekbaan van de gemeente Tilburg.

Inschatting vrijwillige tijdsbesteding: ongeveer 4 uur per week

Meer informatie? Neem dan even contact op met Arnoud van de Boel, telefoon 06-27651101.

]]>
Mon, 03 Apr 2017 17:45:00 +0200 avattilazoekteenvoorzitter