twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Vrijwilligersmiddag groot succes

22 okt 2018

Attila is blij met en trots op al haar actieve vrijwilligers. Om dit te laten weten stond er gisteren een vrijwilligersmiddag op de agenda: een middag waar al deze hardwerkende vrijwilligers eens goed in de watten zijn gelegd.

Vanaf 14u stonden de deuren van de kantine open en bij de pubquiz die een uur later startte kwam de strijdgeest van de meeste weer helemaal naar boven. Alle vrijwilligers kregen tevens een goodiebag mee naar huis om thuis nog eens na te genieten.

Aan de hand van de feedback die wij ontvingen, hebben wij het volste vertrouwen dat alle vrijwilligers weer helemaal opgeladen zijn om ook komend jaar weer alle mooie evenementen en activiteiten van Attila tot een succes te brengen.

Namens team Attila 2025

Reacties:

Michel van Eijkelenburg

22 okt 2018 - 23:33:26
Bij deze een dikke pluim voor de organisatoren die het puik voorbereid hebben en op de middag zelf onvermoeibaar drankjes geschonken en hapjes geserveerd hebben !!

Plaats een reactie:

Voorwaarden: anonieme, beledigende en ongepaste reacties worden verwijderd. Reacties op fouten of onvolledigheid van de informatie op onze site worden eveneens verwijderd. Wij verzoeken u dergelijke reacties te richten aan webmaster@av-attila.nl of desbetreffende contactpersoon, die actie zullen ondernemen om indien nodig de gegevens te corrigeren.