Clubkampioenschappen 2017

05 okt 2017

Met zo'n 150 deelnemers was het clubkampioenschap 2017 één van de drukste van afgelopen jaren. Vooral bij de pupillen was de opkomst groot en was het heel gezellig maar ook de groep junioren AB en senioren had veel plezier.  Al dagen was het in die groep onrustig.  Want hoeveel horden zouden er eigenlijk staan bij die gekke 200m horden en hoe hoog zouden ze zijn.  En meters maken, wat was dat nu weer, en dan nog gelijk lopen met de pupillen, onmogelijk.

Maar dat is de charme van de clubkampioenschappen. Alle categorieën zijn tegelijkertijd op de baan; voor sommigen is het nog een serieuze afsluiting van het seizoen en voor anderen staat de gezelligheid voorop.  Voor elk wat wils.

Alle pupillen kregen na de wedstrijd een medaille en de winnaars een beker. De uitslagen voor de pupillen zijn terug te vinden op atletiek.nu.  Net na het afsluitende onderdeel  ‘meters maken' crashte de internetverbinding waardoor we voor de senioren en junioren  geen uitslag meer kon opmaken.

Ben Pennings heeft met een traditioneel Excel-sheet toch een uitslag weten op te maken en tijdens één van de trainingen van komende weken zal alsnog een prijsuitreiking plaats vinden.

Heb je vragen of opmerkingen over de clubkampioenschappen mail die dan naar wedstrijden(at)av-attila.nl

Uitslagen clubkampioenschappen junioren en senioren