21 mei: T-Meeting

Opleiding scheidsrechter

31 jan 2018

Op de maandagen 19 en 26 maart en 9 april verzorgt Bart van Egeraat in Breda een opleiding tot de functie "Scheidsrechter".

In onze regio's ( 6 tem 17) worden dit jaar twee cursussen gegeven. Deze opleiding is in eerste instantie voor kandidaten uit de regio's 6 tot en met 12.

De organisatie rekent op een volle bak. Maximaal 12 kandidaten, minimaal 18 jaar en in het bezit van jury "algemeen".

De scheidsrechter kan na het volgen van de opleiding aan de slag op basisbaanwedstrijden. De scheidsrechter kent het wedstrijdreglement en weet hoe het reglement in de praktijk wordt toegepast. De scheidsrechter heeft een sturende rol. Hij/zij instrueert het juryteam en zorgt ervoor dat de juryleden de kritische elementen binnen de onderdelen voldoende aandacht geven.

Klik hier voor meer informatie of hier om je in te schrijven.