Openingstijden clubhuis

19 mei 2011

Momenteel gelden de volgende openingstijden voor het clubhuis:

Maandag 18.00u - 23.00u
Dinsdag 18.45u - 22.30u
Woensdag 18.00u - 22.30u
Donderdag 18.15u - 23.30u
Vrijdag 18.45u - 22.00u
Zaterdag en zondag alleen bij wedstrijden en evenementen

Attila is opzoek naar meer bar personeel! Lijkt het jou leuk en gezellig om een keer achter de bar te staan? En daarmee een bijdrage te leveren aan de vereniging? Neem dan snel informatie op met Ruud van Dun, r.vandun@kpnmail.nl.

Reacties:

Bart

24 mei 2011 - 06:15:27
@Coen, de huidige situatie is ontstaan door persoonlijke situaties van het bar personeel. Hierdoor wordt het steeds lastiger om mensen te vinden die mee willen draaien in dit rooster. Bovendien zijn de tijden nog steeds ruim, maar is de donderdagavond al lang niet meer traditioneel van alleen de scheidsrechters, sterker nog, deze lijken de laatste tijd steeds minder, minder lang en kleinere getalen aanwezig te zijn. Dus als je iemand (of meer) weet die mee willen draaien, dan juichen wij dit alleen maar toe en biedt dit iedereen de kans om na een training bij te praten

22 mei 2011 - 10:36:14
Misschien dat de Baan atleten dan op de avonden gaan trainen dat de Kantine wel langer open zijn. Dan kunnen zij daar meehelepen om een succes van de kantine te maken. Dit openend dan perspectiven om de "scheidsrechters" op een andere avond te laten trainen. Dit creeerd dan weer opties om andere problemen in de vereninging op te lossen.

coen Huyding

18 mei 2011 - 17:48:03
Ik vind het zeer jammer dat Attila de mogelijkheid om na de trainen samen nog na te praten en te ontspannen reduceert tot hoofdzakelijk even douchen en zo snel mogelijk weer naar huis. zo zal het nooit echt druk gaan worden in onze kantine [gemiste kans]. wat nog erger is dat die avond waar het wat later dicht gaat er bijna geen baan atleten trainen, ik heb het idee dat men meer rekening houd met de scheidsrechters dan de echte leden!!