NK Indoor weekenden op komst

02 feb 2017

De komende drie weken staat Omnisport Apeldoorn weer in het teken van de Nederlandse kampioenschappen atletiek Indoor. Vanuit Attila hebben zich ruim 15 atleten en atletes opgegeven. Zo te zien zitten daar ook enkele medaille kandidaten bij, maar sowieso wensen we allemaal heel veel succes. Te beginnen dit weekend met het NK meerkamp voor alle categorieën en het NK Masters dat op vrijdagavond al begint. Het volgende weekend zien we dan de Senioren in actie gevolgd door de junioren een week later. Onze atleten zijn nog niet allemaal definitief toegelaten (de screening voor het NK junioren is nog niet gedaan).

Helaas mag Marlène zo te zien niet deelnemen bij de dames (verspringen) en is David onlangs te geblesseerd geraakt om mee te kunnen doen. Pien Korstanje zien we maar liefst minimaal negen (!) keer in actie: vanwege de vijfkamp vijf onderdelen op het NK meerkamp en nog eens vier tijdens het reguliere NK Junioren! Floor Alessie mag als C-juniore ‘aan de -HSS- bak’ bij de B-junioren en voor Sander Hage zou het zijn laatste NK worden als topsporter. We zijn benieuwd of ie zijn actieve topsport carrière mooi kan afsluiten. Ook kersvers Attila-lid Willemijn Fuite gaat als C-juniore de strijd aan met de B meisjes.
Toine van Beckhoven

Overzicht van ingeschreven leden.

NK Masters
Philippe Scheepers: 60 meter M35