twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Nieuw vertrouwenscontactpersoon van Attila

20 jan 2018

Beste leden van Attila,

Via dit bericht wil ik mij aan jullie voorstellen.

Sinds 1 januari 2018 ben ik vertrouwenscontactpersoon voor Attila. Mijn naam is Petra Winkes en ik ben trainer bij Attila van de Ieneminies en de junioren D1. Dit is een activiteit waar ik erg veel plezier aan beleef. Dat komt ook omdat ik me heel prettig voel bij Attila, een vereniging waar ik meer voor wil en kan doen. Vanuit mijn achtergrond wil ik naast het trainen graag een extra bijdrage leveren doorleden met een probleem of klacht te ondersteunen. Daarom heb ik me gemeld voor de taak van vertrouwenscontactpersoon.

In het dagelijks leven heb ik mijn eigen schoonmaakbedrijf met een klein team van mensen die ervoor zorgen dat de mensen die ons inhuren kunnen genieten van hun schone en opgefriste huis of bedrijf.

Wat voor mijn taak als vertrouwenscontactpersoon belangrijker is, is dat ik daarnaast ook coach ben. Dat is mijn vak en daar haal ik veel voldoening uit. Mensen die met allerhande vragen zitten of ervaringen hebben waarover ze willen praten kunnen bij mij terecht.
In de toekomst ga ik me verder specialiseren in het coachen van de oudere medemensen. Veel senioren hebben te maken met vragen over zingeving, eenzaamheid, afhankelijkheid. Maar ook mishandeling komt voor net zoals pesten en uitsluiting.
Uiteraard kunnen senioren die iets minder zware, ‘gewone’ onderwerpen of vragen willen bespreken ook bij mij terecht.

Zo komen Attila en mijn beroep samen: op het moment dat er iets schort ben ik bereikbaar en kunnen we samen kijken wat er aan de hand is en hoe dat aangepakt kan worden. Dat alles gebeurt in vertrouwen.

Om te weten wat je van mij kan verwachten en hoe dat in zijn werk gaat wil ik je aanradende gedragscode en het protocol goed te lezen. Deze vind je op de website. Daar staat meer geschreven over wat je zelf kunt doen om een probleem goed op te lossen.

Natuurlijk willen we met zijn allen op positieve wijze met de atletiek bezig zijn, maar er kan soms toch iets zijn waar je mee zit en waar van je niet weet bij wie je er mee terecht kunt. Schroom dan niet en neem contact met mij op. Dat kan via de e-mail op de website of via de telefoon: 06-83598415.

 

Met sportieve groet,Petra Winkes