Marktplaats Clubtenue

26 feb 2017

Als je aan wedstrijden meedoet, heb je een clubtenue nodig. Officieel is het dragen van het clubtenue alleen verplicht als je meedoet aan wedstrijden van de Atletiekunie (NK's, clubcompetitie). Maar natuurlijk is het leuk als iedereen die aan wedstrijden meedoet, de Attila kleuren draagt! Hiermee ben je herkenbaar voor clubgenoten, voor trainers en voor het publiek en stralen we met elkaar de eenheid van de club uit!

Op de website van Attila kun je zien wat de afspraken zijn over de clubkleding en hoe je de kleding kunt aanschaffen (kijk onder ‘lidmaatschap/clubtenue'). Er zijn de laatste tijd ook weer veel nieuwe jeugdleden. Zij aarzelen nogal eens bij het kopen van clubkleding, want ja, je bent er maar zo weer uitgegroeid. De kleding slijt nauwelijks (het verkleurd niet en het krimpt niet, het enige wat kan gebeuren is dat er wat gaatjes ontstaan door het vastspelden van de nummers) en daarmee is het een heel goed idee om de kleding aan elkaar door te verkopen.

Dat gebeurt al wel, maar eigenlijk nog best weinig. Attila biedt twee manieren om het onderling kopen en verkopen van kleding te stimuleren. Ten eerste is er op de website een rubriek ‘vraag en aanbod'. Kijk rechtsboven op de website en daar staat precies hoe het werkt. Je kunt zelf je kleding aanbieden of kleding te koop vragen en je regelt verder als zelf (het werkt als de marktplaats van Attila). Naast de website is er ook een prikbord in de gang bij Attila. Daarop kun je vraag of aanbod aangeven en ook dan kun je alles zelf regelen.

Heb je vragen over de kleding, stuur dan een email naar: kledingcommissie(at)av-attila.nl.

De kledingcommissie kan ook heel goed hulp gebruiken. Heb je zin om mee te helpen, stuur dan ook een mail naar de kledingcommissie.