Ledenvergadering 2 oktober: kom meepraten over Attila !

02 okt 2017

Alle leden zijn op maandagavond 2 oktober om 21.00 uur welkom bij de Algemene Ledenvergadering in de kantine. Wil je op de hoogte blijven van, en meepraten over, alles wat bij Attila speelt, dan moet je hier bij zijn.
Het gaat niet alleen over de financiën maar ook over wie onze nieuwe voorzitter moet worden en hoe we een goed draaiende club kunnen blijven. En … er worden ideeën gepresenteerd voor een nieuwe baan op een andere locatie. Dit gaat alle leden aan !
Dus: blijf na je training nog even en kom erbij zitten. Want wat is Attila? Dat zijn wij allemaal samen.

Aanvang 21.00 uur in het clubhuis

a. Vaststellen verslag ledenvergadering 30 januari 2017.

b. herkiesbaar als bestuurslid (secretaris) Tini Rasenberg.
2. Zoektocht voorzitter en facilitair.

3. Jaarrekening 2016 goedkeuren en decharge penningmeester. Verslag kascontrole  kommissie.
4. Kiezen van een nieuwe kas controle commissie.
5. Eventuele verplaatsing van de baan. (presentatie René).

Reacties:

Bénédicte Enneking

02 okt 2017 - 07:04:49
Helaas kan ik vanavond niet naar de vergadering komen. Heel graag wil ik te zijner tijd de notulen ontvangen. Veel succes vanavond. Groetjes, Bénédicte