Kledingcommissie stopt per 1 juli.

21 mei 2018

De kledingcommissie zorgt er voor dat leden wedstrijdkleding kunnen aanschaffen. Ze zorgt voor voorraad, voor het passen en de aanschaf en als er genoeg energie is binnen de kledingcommissie, wordt ook gezorgd voor permanente vernieuwing en verbetering van de collectie. Op dit moment draait de kledingcommissie op 1 persoon die gelukkig veel hulp krijgt van mensen die achter de bar staan. Dit gaat nu stoppen. Na vele enthousiaste oproepen is het niet gelukt om nieuwe mensen te vinden. Dat betekent dat er vanaf 1 juli niemand meer is om te zorgen dat er wedstrijdkleding kan worden aangeschaft.

Zodra zich nieuwe mensen melden, wordt weer gestart.

Er zijn minimaal twee mensen nodig die samen gemiddeld één uur in de week van hun tijd en energie aan de vereniging willen besteden. Het is een leuke klus, je kunt het doen in je eigen tijd en je leert veel mensen van de vereniging kennen. Dus meldt je aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar kledingcommissie(at)av-attila.nl of het bestuur aan te spreken.