Juryleden en vrijwilligers voor wedstrijden gezocht

14 feb 2014

Beste jurylid / vrijwilliger,

Het baanseizoen 2014 staat weer voor de deur en we gaan weer een paar leuke wedstrijden organiseren.
Dit kan natuurlijk NOOIT zonder voldoende juryleden en vrijwilligers. Bij iedere wedstrijd zijn er zo'n 40 a 50 medewerkers nodig in verschillende functies.
Functies die bestaan uit gediplomeerd jurylid, hulp bij een onderdeel, materiaal verzorger, bar vrijwilliger, EHBO, etc.
Dit jaar gebruiken we ook om ervaring op te doen voor het NK meerkamp in 2015 welke wedstrijd we van de Atletiek Unie toegewezen hebben gekregen.
En misschien ook al wel een beetje richting de Europese Kampioenschappen 2016 in Amsterdam. Ook daar zijn straks een groot aantal vrijwilligers en juryleden nodig.
Op bijgevoegde lijst kun je aangeven bij welke wedstrijd je wilt helpen en welke functie je dan wilt gaan doen.
Voor iedere wedstrijd krijg je van de juco bericht over de wedstrijd waar je je voor hebt opgegeven.
ps Koen ik heb je een nieuw aangepast formulier gestuurd.

Ad Rasenberg

Doet het formulier het niet, klik dan hier.