twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Fysiotherapeuten houden spreekuur bij Attila

30 sep 2013

De fysiotherapeuten Mike Rasenberg en Maaike Remmerswaal gaan vanaf oktober spreekuur houden bij Attila. Dit is een initiatief van de EHBO-commissie van Attila en van de COVS (centrale organisatie van voetbal scheidsrechters) Tilburg, waarvan de leden donderdagavond bij Attila op de baan trainen.
Leden van Attila en COVS kunnen een afspraak maken voor:

  • een advies voor het omgaan met klachten als gevolg van blessures
  • het uitvoeren van fysieke testen en daaruit voortvloeiende tips en oefeningen om blessures te voorkomen

Mike zal maandagavond aanwezig zijn, Maaike op donderdagavond. Zij maken dan gebruik van de nieuw ingerichte fysio-ruimte in ons clubgebouw. In de maand oktober hoef je geen afspraak te maken maar kun je zo binnen lopen (even bij de bar melden). Om teleurstellingen te voorkomen kun je je ook vooraf aanmelden via fysiotherapie(at)av-attila.nl.

Na oktober is het alleen nog mogelijk om vooraf een afspraak te maken via fysiotherapie(at)av-attila.nl of via deze link.

Mike Rasenberg is fanatiek hardloper en lid van AV Attila (sinds 1993). Naast algemeen fysiotherapeut is Mike sportfysiotherapeut en gespecialiseerd in Reumatische aandoeningen. Mike is werkzaam bij Fysioprofit (gevestigd in Waalwijk en Oosterhout).

Maaike Remmerswaal heeft voorheen halve marathons gelopen en is daarnaast een fanatieke amazone. Als fysiotherapeute, personal trainer en osteopate i.o houdt zij zich veelvuldig bezig met zowel sport-revalidatie, risico-inventarisatie als blessurepreventie. Maaike is tevens werkzaam bij de Praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie Ohler, in de Blaak.