Dringende oproep NK 20 en 21 juli

05 jun 2013

In het weekend van 20 en 21 juli vindt het NK atletiek 2013 plaats in het Olympisch Stadion van Amsterdam. De Amsterdamse jurycommissie is nog dringend op zoek naar gediplmeerde juryleden om deze topwedstrijd in goede banen te leiden. Op dit moment staat de teller op 35 en wij hebben minstens 75 juryleden nodig.......!

Een verzoek aan u: zoudt u uw juryleden op deze fantastische happening willen wijzen? Het is zeker mogelijk om met een groep één technisch onderdeel te "adopteren".

Juryleden kunnen zich aanmelden bij juryNK2013(at)gmail.com onder vermelding van naam, jury-aantekening, mobiele telefoonnummer, maat T-shirt en beschikbaarheid op zaterdag en/of zondag.

Wij bieden in ieder geval een spectaculaire atletiekwedstrijd, algehele verzorging en een uniek NK-juryshirt etc.

Wij vertrouwen op uw medewerking. Mocht u nog vragen hebben, kunt u die mailen naar juryNK2013(at)gmail.com of telefonisch contact zoeken met Dieneke Blikslager 06 40 18 14 11.