Drie juryleden van nationaal niveau

22 nov 2014

Ad Rasenberg, Bart Wijnen en Johan Klaassen behalen predikaat

Bij elke atletiekwedstrijd zijn juryleden nodig. Soms veel, soms weinig, maar altijd met de nodige deskundigheid op alle niveaus. Van juryhulpen die het zand in de verspringbak glad harken of kogels terugrollen, tot degenen die de leiding op zich nemen. Op dat hoogste jury- niveau staat Attila er sinds kort nog beter voor dan we al gewend waren.

Onze gewaardeerde wedstrijdofficials Ad Rasenberg (wedstrijdleider/scheidsrechter), Bart Wijnen (scheidsrechter) en Johan Klaassen (chef electronische tijdwaarneming) hebben onlangs een heel weekend op Papendal gezeten waar ze veel bijgeleerd hebben en meteen ook flink daarover doorgezaagd zijn. Dat hebben ze allemaal goed doorstaan, en daarmee hebben ze elk op hun eigen gebied de kwalificatie “nationaal” behaald. Dit betekent dat alle wedstrijden tot en met Nederlandse kampioenschappen aan hen toevertrouwd kunnen worden. Van harte gefeliciteerd heren !

We hopen dat Ad, Bart en Johan vele wedstrijden op nationaal niveau, bij Attila maar ook elders, in goede banen zullen leiden.

door Michel van Eijkelenburg

Reacties:

Gloria Atletiek

22 nov 2014 - 17:48:09
Gefeliciteerd heren. Predikaat waardig!!