19 mrt: AttilaRun

1 apr: Openingswedstrijd

Darttoernooi 24 maart

24 mrt 2017

Na een geslaagde 1ste editie op 6 januari is het tijd voor een 2de editie van het dart toernooi en wel op 24 maart vanaf 20:00 uur! Ook mensen die niet mee willen doen aan het dart toernooi zijn van harte welkom om er een mooie clubavond van te maken.

Inschrijven voor het dart toernooi kan weer via darts(at)av-attila.nl.

Bij Attila worden nog 2 dart borden bij gemaakt zodat het nu allemaal wat vlotter kan verlopen. Voor de winnaars zijn er weer mooie prijzen en zelfs een wisselbeker!

Ben jij degene die de dartkampioen Sander Hage van de troon stoot geef je dan nu op!