Clubhuis van Attila heeft weer goed TV-ontvangst

03 mrt 2014

Het clubhuis van Attila heeft weer goed ontvangst doordat de gehele schotel installatie vernieuwd is. Al geruime tijd was er geen of slecht ontvangst op het TV-scherm, de installatie was al een jaar of 6 oud en aan vervanging toe.

Het bestuur had hier dit jaar geen geld voor vrij kunnen maken en er kwam een voorstel om aan de leden te vragen om geld uit te leggen om de installatie te vernieuwen. Al snel waren er voldoende mensen die dit plan sponsorde en de installatie is geheel vernieuwd. Er was zelfs geld over om de Wifi netwerk in het clubhuis te verbeteren. Dit alles was mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Peter Westerman, COVS, Lia verbeek, T-Meeting, Ad Weijtmans, Bart van Loon, Bart Vennix, Charles Pruijmboom, Henk van Overveld, Henk Vinken, Jeroen Simons, Johan Klaassen, Mark van de Ven, Rens en Margot, Ruud Aerts, Ruud van Dun, Tim van Pelt, Yuri Engels, Hans en Anita, Ad v.d. Sanden, Andre Wentink, Berry van Dongen, Casper Coolen, Fam de Graauw, Gerrit Heij, Glenn van Hamond, Hans v.d. Hout, Joop Bosman, Koen van Erve, Miriam Braak, Rene Korstanje, Tanita Hofmans, Theo Vermeer, Wim Janssen, Jac van Gool, Henk Galle, Frank Verkaart, Gerard v.d. Ven, Philippe Schepers, Erik van Roovert en Stefano. Ook de firma Van Hezik aan de Oerlesestraat 3 heeft ons voor een flink gedeelte gesponsord.

Alle dank hier voor namens alle kijkers.