30 sep: Clubkampioenschappen

Carnaval bij Attila

28 feb 2017

Afgelopen vrijdag was er een carnavalsfeest bij Attila voor de jeugd. Team jeugd en team kantine hadden samen een feest voor de jeugdatleten georganiseerd. Tussen 18.30 en 23.00 waren de pupillen en c- en d-junioren welkom. Het was sinds lange tijd dat er weer carnaval werd gevierd bij Attila en het was gezellig. Met ongeveer 40 personen (kinderen en ouders) werd er gehost, gedanst, gesjouled, gekletst, verstoppertje gespeeld en vooral heel veel plezier gemaakt.

De politiedame op de foto won de prijs voor best verklede persoon. We gaan dit feest volgend jaar weer organiseren en dan willen we het uitbreiden met de A- en B-junioren en iedereen die nog meer langs wil komen.

Voor iedereen die vakantie heeft: een fijne vakantie! Overigens wordt er gewoon getraind in de vakantie, hoor!