Bestel gratis kaarten voor het Tilburgs sportgala op vrijdag 14 december

08 nov 2018

Een avond waar de Tilburgse sporters, sportverenigingen, sportteams en sportvrijwilligers gehuldigd worden. Een feest waar jij als sportliefhebber niet mag ontbreken.

De presentatie van deze avond in Theaters Tilburg is in handen van Toine van Peperstraten. Er zijn prijzen voor de sportman, sportvrouw, sportploeg, sporter met beperking, jeugd en sportvrijwilliger van het jaar.

Diverse atleten van Attila zijn aangemeld als kandidaat voor een van deze prijzen. En jij kunt erbij zijn: gratis toegangskaarten kun je bestellen via www.tilburgssportgala.nl. Tot ziens op 14 december !