Barbecue bij de clubkampioenschappen

27 sep 2017

Zaterdag as worden, aan het eind van de clubkampioenschappen, om ongeveer 17.00, de top-atleten van Attila gehuldigd voor hun prestaties dit jaar. Daarna begint de barbecue. Deelnemers aan de clubkampioenschappen kunnen zich voor de barbecue opgeven via Atltetiek.nu.

Ben je zelf geen deelnemer aan de wedstrijd maar wil je wel komen barbecueën dan kan dat vanzelfsprekend ook.  Stuur een mailtje naar Angelique van Beurden, nap.vanbeurden(at)home.nl. De kosten bedragen € 11,00 per persoon en je kunt ter plekke betalen.