5 jun: T-Meeting

AV Attila zoekt een voorzitter

03 apr 2017

De Tilburgse atletiekvereniging AV Attila is op zoek naar een nieuwe voorzitter. We zoeken een enthousiaste verbinder met ervaring in bestuursfuncties die besluitvaardig en doortastend is. En niet onbelangrijk, met een hart voor sport. Iemand die met de zelfwerkende commissies, de trainers, atleten en de andere bestuursleden de ambitie aan wilt gaan om AV Attila verder vorm te geven. Bij voorkeur woonachtig in Tilburg of omgeving.

Dit is AV Attila:
AV Attila is een brede atletiekvereniging met ruim 600 leden verdeeld over drie afdelingen: jeugdatletiek (lopen, springen, werpen), baanatletiek (lopen, springen, werpen) en wegatletiek. De vereniging organiseert veel wedstrijden waaronder de wegwedstrijd AttilaRun, Athletic Champs, de T-meeting, competitiewedstrijden en nationale kampioenschappen. Verder zijn de leden van AV Attila nauw betrokken bij de organisatie van de Warandeloop. De vereniging beschikt over een eigen clubhuis en huurt de atletiekbaan van de gemeente Tilburg.

Inschatting vrijwillige tijdsbesteding: ongeveer 4 uur per week

Meer informatie? Neem dan even contact op met Arnoud van de Boel, telefoon 06-27651101.