twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Attila-leden genomineerd voor sportprijzen Tilburg

07 dec 2011

Ruud van Dun is genomineerd voor de prijs van sportvrijwilliger van het jaar. Attila heeft de coördinator-beheerder van het clubhuis voorgedragen samen met het bestuur van de Warandeloop. Ruud is al vanaf zijn 16de als vrijwilliger actief in de Tilburgse atletiek. Vanaf 1985, dus ruim 25 jaar, heeft hij mede verantwoordelijkheid gedragen voor de organisatie en het verloop van wedstrijden bij Attila. Vanaf eind negentiger jaren is hij degene die zorgt dat het clubhuis de facilitaire functie bij trainingen en wedstrijden kan vervullen alsmede de functie van vergader- en ontmoetingsplek voor leden. Kortom: Ruud is al ruim 40 jaar een van de stille krachten bij Attila.
Julia van Velthoven (junioren A, middellange afstandloper) is genomineerd voor de sportstimuleringsprijs voor veelbelovende jonge sporters. Julia heeft dit jaar goud gewonnen op de 1500 meter indoor, zilver op de 1500 meter outdoor. Zij maakt deel uit van de nationale selectie en heeft de belofte status van de Atletiekunie. Ze is na een mooie tijd in de Warandeloop opgenomen in de selectie voor de EK cross.
Zowel Ruud als Julia moet het opnemen tegen twee andere genomineerden. In de week van 7 tot 14 december kun je stemmen op onze toppers, op de website van het Brabants Dagblad! De winnaars worden bekendgemaakt op het Sportgala op 16 december aanstaande in Theaters Tilburg.

Breng hier uw stem uit >>>

Reacties:

Suzanne Ekkel

08 dec 2011 - 15:38:27
Beste Ruud, Van Harte Gefeliciteerd met je nominatie voor sportvrijwilliger van het jaar 2011! Met vriendelijke groet, Suzanne Ekkel