Rabobank Clubkas Campagne

21 sep 2018

AV Attila heeft zich met 317 andere verenigingen en stichtingen uit Tilburg en omstreken ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemperiode
Van 2 tot en met 14 oktober kunnen de leden van Rabobank Tilburg en omstreken hun stem uitbrengen. Zij ontvangen maandag 2 oktober een stemkaart in de brievenbus of een stemkaart per mail. Stemmen gaat via deze site: http://preview.clubkascampagne.nl/tilburg. Alleen klanten die vóór 1 september lid van de bank waren, kunnen stemmen.

In de week van 15 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt.