21 mei: T-Meeting

Vierde plaatsen voor Attila atleten bij nationale CD indoor

27 jan 2018

Bij de nationale C  indoor-spelen voor junioren afgelopen zondag 21 januari wisten Attila atleten Jaco Delissen en Hanna van Baast knappe vierde plaatsen te behalen. De derde ingeschreven Attila atlete Floor Alessie moest zich helaas afmelden.

De Omnisport atletiekhal was gelukkig net op tijd hersteld van de stormschade om de CD spelen doorgang te laten vinden. Het was weer een prima georganiseerde wedstrijd waar ruim 1100 C en D junioren zich voor hadden ingeschreven.

Voor Jaco Delissen was het zijn debuut in Apeldoorn bij de Jongens Junioren C1 klasse. Jaco verraste zijn ouders (en zichzelf waarschijnlijk ook) met een knappe negende plek in de finale van het onderdeel verspringen met een verste sprong van 5.02 meter. In de finale van de 60 meter sprint miste hij net de medailles met een tijd van 7,94 waarbij hij in de series ook al een knappe 7,91 had gelopen. Een hele knappe vierde plek met twee PR’s voor Jaco op dit officieuze NK.

Hanna van Baast had zich bij de Meisjes Junioren C1 ditmaal ingeschreven voor het verspringen en de 60 meter horden.  Bij het verspringen wist ze zich net te plaatsen voor de tweede helft van de finale, waar ze met haar eerste sprong van 4,94 een knappe vierde plek wist te bemachtigen. Helaas waren de laatste 2 sprongen net ongeldig en zat er dus niet meer in. In de finale van de 60 meter horden kwam Hanna ook net tekort voor de medaille plaatsen met 9,48 werd ze in de finale vierde, waarbij ze in de halve finale wel nog een knap PR en clubrecord van 9,37 wist te lopen.

En hoewel de vierde plaatsen natuurlijk de meest ondankbare plekken zijn voor de deelnemers, toch erg mooie prestaties van onze Attila atleten waar we trots op mogen zijn.