twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Tweede AC in het zonnige Drunen was weer een topper!

15 mei 2017

Met maar liefst 78 pupillen verschenen de pupillen van AV Attila aan de start van de tweede Athletics Champs van regio 13. Deze keer in Drunen. We hadden met alle inschrijvingen 7 pupillen teams weten te maken. Nadat alle pupillen zich bij de Attila-vlag hadden verzameld, werd begonnen met de gezamenlijke warming up.  
Als eerste onderdeel stond voor alle teams de teamestafette op het programma. 
Daarna mochten de vier teams van de jongste pupillen (mini/c/b-pupillen) de onderdelen m-bal stoten, hoogspringen, vortex werpen, verspringen en pendelestafette gaan uitvoeren.
De drie teams van de oudste pupillen (pupillen A1 en A2) gingen verspringen, vortex werpen, horden lopen, slingeren en sprinten. 
Ook had de organisatie nog voor alle teams een ludieke ‘zoek de letters en maak een woord ‘-opdracht bedacht die zeer goed in de smaak viel.
Als laatste onderdeel mochten de oudste pupillen in 6 minuten zo veel mogelijk meters maken en de mini/c/b-pupillen mochten in een serie later zo veel mogelijk meters maken binnen 4 minuten. 
Iedereen ging er voor, mooi om te zien! 

Alle teams hebben het weer super goed gedaan en met een voldaan gevoel verlieten we Drunen.

Als aandenken krijgt iedereen een diploma, deze wordt tijdens de training door de trainers uitgedeeld. De uitslagen zijn ook terug te vinden op
www.atletiek.nu


Wederom dank aan alle teambegeleiders, zonder deze enthousiaste ouders en trainers zouden niet zo veel pupillen kunnen meedoen. 

Op naar de volgende AC. Dat is op zaterdag 3 juni bij onze eigen club AV Attila. We hopen op een grote deelname en veel publiek!

Reacties:

Nathalie

15 mei 2017 - 07:50:24
En op Facebook van Attila zie je leuke fotos. Vergeet de pgina niet te liken :-) De pagina heet: Av-attila

Nathalie

15 mei 2017 - 07:50:24
https://www.facebook.com/AVAttila/