twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Cinics junioren CD

11 sep 2017

Afgelopen zaterdag hebben zo’n 26 junioren een clinic mogen volgen bij een van de specialisatietrainers die onze eigen club rijk is. Voor de zomer hadden de junioren middels een vragenlijst kunnen laten blijken wat ze graag een keer georganiseerd zouden zien door de club: zomerspelen, duintraining, clinics, etc. De meeste animo was er voor het organiseren van een clinic en een duintraining. Die duintraining komt er nog aan en de clinics waren dus afgelopen zaterdag.

De junioren lieten blijken graag een clinic te volgen waarin ze konden sprinten, hordenlopen, verspringen, hoogspringen, hinkstapspringen, polsstokhoogspringen of  speerwerpen. 
Het werd een leuke en leerzame ochtend met veel enthousiasme bij de atleten, de trainers en de ouders. Het smaakte bij alle partijen naar meer. We zijn voornemens om een dergelijke clinic vaker aan te bieden voor de junioren. 

Voor nu dank aan de volgende trainers: Coen Huyding (sprinten), Jeroen Alessi (hordenlopen), Glenn van Hamond (verspringen), Philippe Scheepers (hinkstapspringen), Marloes Strooper (hoogspringen), Barry Driessen, (polsstokhoogspringen) en Koen van Veen (speerwerpen).

De jeugdcommissie