AV Attila 3.0

06 okt 2016

Hoe zou het Attila van morgen eruit zien? Een levendige club vol topsport, onvergetelijke wedstrijden en gezellige trainingen? Een vereniging waar zowel atleten als vrijwilligers een heldenstatus hebben?

Het innovatieteam 'Attila 3.0' onderzoekt dit najaar, samen met álle Attila-leden, hoe we onze vereniging opnieuw kunnen uitvinden. We gaan het tij van een dalend ledenaantal, krimpende vrijwilligerspool en vertrekkende trainers voorgoed keren. We gaan succesvolle concepten als de T-meeting, Kruikenmeerkamp, de Jeugdcommissie, de Materiaalmannen en ál die andere topstukken verder uitbreiden.

We willen weten hoe je over het Attila van vandaag denkt. En welke ideeën je hebt bij het Attila van morgen.

Daarom gaan we graag met je in gesprek. Je kunt ons binnenkort verwachten tijdens een van je trainingen. We vormen dan een klein groepje en plannen een afspraak. De gesprekken vinden tót de jaarwisseling plaats. Alle bevindingen worden verzameld en feestelijk gepresenteerd tijdens de nieuwjaarsborrel a.s. januari.

Kom maar op met die ideeën!

Tot snel!

- Het Innovatieteam -