Vesten uit de mottenballen

02 okt 2017

Het wordt weer kouder. De handschoenen en mutsen komen langzamerhand tevoorschijn. En dan is het ook weer tijd om de Attila vesten aan te trekken. Attila leent de fleecevesten uit aan de jeugd. Dit doet de vereniging al bijna tien jaar.

Het aantal jeugdleden is de afgelopen jaren flink gegroeid. Een mooie ontwikkeling die hopelijk doorzet! Hiermee is er wel wat meer druk op de uitleen van de vesten gekomen. Er worden geen vesten meer bijgekocht. De bedoeling is om een keer met het systeem met deze vesten te stoppen en over te gaan op een andere werkwijze. Maar zo lang de vesten nog goed zijn en nog redelijk voldoende aanwezig zijn, zetten we deze werkwijze nog even door.

Dat betekent dat kinderen soms moeten wachten tot er een vest in hun maat is. De maten 128 en 164 zijn er voldoende maar de maten 140 en 152 (146 en 158 bestaan niet in deze serie) zijn schaars.

Daarom ook deze oproep: heeft u thuis een vest in de kast of aan de kapstok en wordt deze niet meer gebruikt: lever het schoon en heel in of kom het omruilen voor een grotere maat. Hiermee kunt u een ander kind weer blij maken!

Als u een vest wilt inleveren of omruilen voor een grotere maat stuur dan een mail naar kledingcommissie(at)av-attila.nl.

Versterking gezocht voor de kledingcommissie.
Tijd voor vernieuwing! De kledingcommissie bestaat uit twee mensen, Patricia de Graauw en Phira Otten, die dit werk nu al ruim 7 jaar doen. Wij willen onze kennis en ervaring graag overdragen aan nieuwe mensen. Het zou dan ook mooi zijn als zich een paar nieuwe vaders en / of moeders aanmelden. Het dagelijkse werk bestaan uit het uitgeven en bestellen van de wedstrijdkleding. Daarnaast liggen er een paar leuke projecten op de plank waaronder in ieder geval het nadenken over de vesten voor de jeugd. Het huidige systeem met de uitleen met een borg is niet meer optimaal en ook de vesten zelf raken een beetje op. Er zijn al vaker ideeën geopperd over hoodies met naam, niet alleen voor de jeugd maar ook voor andere leden. Iemand moet dit soort ideeën een keer oppakken en verder brengen. Het werk voor de kledingcommissie is de ideale vrijwilligersklus: het kost soms 1 uur in de week en soms een paar uur en er zijn ook weken dat het geen tijd vraagt. Als je een project oppakt, kost het wat meer tijd maar daar ga je vooral zelf over. Je kunt het werk doen als het jou uitkomt. De samenwerking met het bestuur verloopt soepel en je hoeft niet tot nauwelijks te vergaderen. Leuke bijkomstigheid: door de verkoop van de kleding heb je veel contact met de leden van Attila, de huidige kledingcommissie heeft nu wel zo'n beetje alle blote basten van onze leden kunnen bewonderen!

Wil je meer weten of wil je je aanmelden: stuur een mail aan kledingcommissie(at)av-attila.nl