30 sep: Clubkampioenschappen

Veel lol EN prijzen in Waalwijk

13 feb 2017

Zondag 12 februari was er een kleine groep atleten dat meedeed met de indoorwedstrijd in Waalwijk. Er deden 13 atleten mee, verspreid over alle categorieën. Vooral bij de meisjes pupillen A en de meisjes D was het een gezellige boel. Bij de andere categorieën waren er minder deelnemers van Attila (soms maar 1 atleet) en het zou leuk zijn als er meerdere jeugdatleten mee zouden doen van Attila met deze indoorwedstrijden. Dus: schrijf je t.z.t. in voor de indoor van 19 maart in Rijen. Dan wordt het nog gezelliger!

Wat nog wel even vermeld mag worden is het feit dat er weer behoorlijk wat persoonlijke record zijn behaald en dat 3 atleten een prijs hebben behaald: Gijs Versteden (mini-pupil) en Ifelunwa Igwala (A pupil) behaalde een zilveren medaille. Susan Korevaar behaalde een bronzen medaille bij de junioren D. Gefeliciteerd.

Op naar Rijen!