Tweede indoor regio 13 voor de jeugd

27 jan 2018

Afgelopen zondag 21 januari vond de tweede indoorwedstrijd van het regio13 circuit. Een kleine groep atleten vertegenwoordigde Attila in Dongen, maar het waren zeker niet de minste. Als junioren waren aanwezig: Rick Damen (JC), Jill van Gurp en Susan Korevaar (MC), Ifelunwa Igwala, Lizzy Corsten en Tessa de Jong (MD). Bij de pupillen waren Bart Korevaar (JPA) en Amber van Gurp en Mila Strooper (MPA) aanwezig. De jongste pupillen werden vertegenwoordigd door Fleur Bouman en Isa Laro en Gijs Versteden en Ilian Strooper (allen pupil C/mini).

Voor de jongste atleten was het nog allemaal vrij nieuw en spannend. De oudere atleten weten allemaal al precies wat er van ze verwacht wordt. Mooi om te zien. Alle atleten werkten (de gebruikelijke indoor) meerkamp af met de onderdelen sprint, hoog en kogel.

Het was een goed georganiseerde wedstrijd en de ouders mochten lekker dicht bij de atleten komen. Er werden goede prestaties neergezet door onze atleten en een aantal persoonlijke records werden gevestigd. Er waren zelfs nog podiumplaatsen: een tweede plaats voor Bart Korevaar (jongen A2) en een derde plaats voor Mila Strooper. Alle uitslagen zijn te vinden op www.atletiek.nu

Op naar de volgende indoorwedstrijden: de 25e februari in Waalwijk en 4 maart in Rijen. Waar we overigens alle pupillen verwachten van Attila is de door Attila en Sprint georganiseerde Athletics Champs op zondag 18 februari!