Regio 13 pupillencompetitie en C/D-wedstrijd

13 mei 2013

Op zondag 12 mei, Moederdag, waren om 9.00 ’s ochtends de eerste moeders al bezig met het smeren van broodjes, koffie zetten en jurylijsten uit de computer toveren. Om een uur of 10 stond de hele kantine bij Attila vol met pupillen, ouders en trainers om te starten met de 2e Regio 13 competitie-wedstrijd. De zon scheen, donkere wolken waren in de verte te zien, maar heel optimistisch werd gestart met sprinten, kogelstoten, ver- en hoogspringen. De 135 pupillen maakten er een leuke wedstrijd van, muziekje op de achtergrond, de man met de hoed als microfonist. Af en toe een klein regenbuitje kon de pret niet drukken. De wedstrijd werd afgerond met een estafette waarbij het wel enige tijd duurde voordat al die pupillen op hun plek stonden en wisten tussen welke lijnen dat stokkie overgebracht moest worden. Na twee prijsuitreikingen, de prijzen van de eerste competitie-wedstrijd in Drunen werden ook uitgereikt, konden een heleboel moeders eindelijk beginnen aan Moederdag! ’s Middags was het met 35 junioren heel wat rustiger en verliep de wedstrijd snel. Aan het gejuich te horen verliep de wedstrijd van Willem II tegen AZ ook goed, altijd leuk om dat te horen. Prijsuitreiking in de kantine omdat het buiten toch wel wat koud werd en om 17.00 konden ook de laatste vrijwillige moeders aan Moederdag beginnen. Alle andere vrijwilligers overigens ook.

De volgende wedstrijd voor de Regio-competitie wordt op 1 juni georganiseerd door Gloria. De tussenstand in de competitie is te vinden op de site van Regio 13.

Bijgevoegd de uitslagen. Voor op- of aanmerkingen op de uitslagen of op de wedstrijd kun je reageren op regio13-competitie(at)av.attila.nl De uitslagen van de estafette laten even op zich wachten, ook voor de wedstrijd-organisatie een lastig onderdeel …..

Reacties:

Gina

23 mei 2013 - 16:01:39
Ik kan Barry ook heel goed begrijpen. Onze atleetjes vragen ook naar de diploma, heel jammer om dan te moeten zeggen ja die krijg je vandaag niet. Ik hoop dan ook dat Attila hier toch verandering in wil brengen. Groeten Gina de Graaf ACW66

barry

14 mei 2013 - 12:28:30
Hoi, Het was een leuke dag ondanks het weer. Wat wel heel jammer is dat niet alle kinderen een diploma krijgen. Er zijn namelijk kinderen bij die nooit in de prijzen zullen vallen. Maar wel een leuke herinnering met hun prestaties willen. Gelukkig zijn er nog verenigingen die hier wel aan mee blijven doen. Dus naar Atilla zal mijn zoontje niet meer heen willen.

Truus Joosten

14 mei 2013 - 09:56:37
Hallo Sjoerd Mulder J.P.A. 2e jrs van ACW66 staat bij de 1e jaars-A zou je dat willen veranderen, want hij staat nu ook verkeerd bij de regio 13. Bedankt Truus Joosten ACW