twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Runnersworld Tilburg


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Recordaantal deelname pupillen Attila bij Athletics Champs

07 jun 2017

Met maar liefst 83 pupillen verschenen de pupillen van AV Attila aan de start van de derde Athletics Champs van regio 13. Deze keer in ons eigen Tilburg. We hadden met alle inschrijvingen 8 pupillen teams weten te maken. Vier teams voor de A pupillen en 4 teams voor de B/C/mini-pupillen. Er deden in totaal 31 teams mee van de volgende verenigingen: AV Sprint (Breda), Spiridon (Rijen), Taxandria (Oosterwijk), Scorpio (Oosterhout), Atledo (Dongen), DAK (Drunen), ACW66 (Waalwijk) en natuurlijk Attila zelf. 

Een vlag als verzamelpunt was deze keer niet nodig, want de locatie was bekend bij onze pupillen. Nadat alle pupillen hun teambegeleiders hadden gevonden en hun startnummers hadden opgedaan kon de warming up beginnen. Lang hoefde de warming up niet te zijn, want het was warm genoeg!

Zoals bij elke AC stond als eerste onderdeel voor alle teams de teamestafette op het programma. 
Daarna mochten de vier teams van de jongste pupillen (mini/c/b-pupillen) de onderdelen slingeren, sprinten, vortex werpen, horden lopen en hurkhoog gaan uitvoeren. De vier teams van de oudste pupillen (pupillen A1 en A2) gingen vortex werpen, horden lopen, kogelstoten, hoogspringen en polsstokverspringen. Zoals altijd werd de dag afgesloten met een 6 minutenloop voor de oudste pupillen en een 4 minutenloop voor de jongste pupillen. Ondanks dat het (erg) warm was, liep iedereen weer super hard. 

Alle pupillen kunnen weer trots zijn op zichzelf. Als aandenken krijgen de pupillen een diploma. De diploma's worden tijdens de training uitgedeeld en de uitslagen zijn terug te vinden op www.atletiek.nu.

Dank aan alle vrijwilligers die deze wedstrijd mogelijk hebben gemaakt: de wedstrijdcommissie, de EHBO-post, het wedstrijdsecretariaat, de baancommissie (opbouw en geluid), de barcommissie, de jeugdcommissie, alle teambegeleiders en trainers die de pupillen hebben begeleid en alle ouders die tijdens de dag zelf nog hebben geholpen met opruimen, aanmoedigen etc.  Allemaal weer hartelijk dank!

Op naar de volgende en laatste AC. Dat is op zaterdag 24 juni in Oosterhout. We hopen weer op een grote deelname.