11 mrt: AttilaRun

Pupillen A naar Brabants kampioenschap!

18 sep 2017

Op zondag 17 september mochten onze pupillen A meedoen aan het Brabants Kampioenschap Athletic Champs voor teams. Alle pupillen A mochten zich aanmelden. Uiteindelijk zijn 12 pupillen afgereisd naar Someren: Amber van Gurp, Bart Korevaar, Mila Strooper, Froukje van Maarschalkerwaard Thijs van den Boom Miles Harahap als Pupillen A1. Daarnaast nog Madelief Ruijters, Tim Versteijnen, Mathijs van Os, Floor Verhoeven, Russel Huijbregts en Ifelunwa Igwala als Pupillen A2. Samen vertegenwoordigen zij Attila.

Het werd een leuke, gezellige en zonnige wedstrijd. Het was echt een mooi team waar iedereen elkaar aanmoedigde en ieder zo op zijn eigen onderdeel kon uitblinken. Aan het einde van de dag werden de prestaties beloond met een mooie zevende plaats. Zevende van Brabant! Gefeliciteerd pupillen!

Met dank aan Richard (vader van Froukje) en Arnaud (vader van Amber) die het team enthousiast hebben begeleid vanuit hun rol als teambegeleider.