Ouder vs Kind wedstrijd en Summerparty

19 jun 2011

Regen en wind mochten niet deren en kon de pret niet drukken. Iedereen zette zijn beste beentje voor en alle ouders zouden die kinderen toch wel even de oortjes wassen. NIET DUS. De ouders werden finaal de pan in gehakt, ondanks een aantal hele goede individuele prestaties en wat modificaties in de puntentelling :-). Het mocht niet baten, de kinderen hebben overtuigend gewonnen met 42397 punten tegen de ouders 34827. De einduitslag is nog wel wat aangepast want er zaten zoals vermoed nog wel een paar foutjes in. Ik hoop dat we die nu wel getackeld hebben. Verder hebben we in elk geval een mooi aandenken. Als ouders zeker, want ik vrees dat iedereen wel wat spierpijn zal hebben.

Ook de summerparty en barbecue waren wat mij betreft een groot succes. Gezien de vele positieve reacties zetten we dit dus volgend jaar zeker weer op de agenda. Dan bestellen we er ook gelijk mooi weer bij.

Als je nog foto’s hebt, laat het even weten dan kunnen die aan het album toegevoegd worden.

Dank gaat uit naar alle vrijwilligers die de dag mogelijk gemaakt hebben. In het bijzonder Ester Voets en Claudia van Riel voor alle voorbereiding van de wedstrijd en de K-avond commissie voor de summerparty, muziek en de barbecue organisatie.

En voor het jureren en ondersteunen tijdens de wedstrijd:

Jeroen Alessie
Nathalie Laurens
Ankie Appels
Maartje Westermann
Theo de Graauw
Romy Smulders
Rob Smulders
Silvie Coppelmans
Stevie Engels
Philippe Scheepers
En diegenen die ik uiteraard vergeten ben.

Peter Westermann