Ouder-Kind wedstrijd

28 jun 2015

Afgelopen zaterdag is bij Attila de gezelligste wedstrijd van het jaar gehouden; de ouder-kind wedstrijd! De weergoden waren ons gelukkig goed gezind, in de volle zon was het erg (lekker) warm en er stond een aangenaam windje. Rond half 2 begon iedereen enthousiast met de warming-up onder de deskundige leiding van Marloes. Eerst een rondje om het veld en daarna diverse oefeningen. Om kwart voor 2 kon de wedstrijd beginnen. Van jong tot oud, van miniminimini-pupil tot senior++, van onervaren ouder tot ervaren atleet, iedereen deed zijn best om zo ver mogelijk te springen, kogel te stoten of te sprinten in de 4 maal 80 meter estafette. De kinderen probeerden uiteraard hun ouders hierbij te verslaan, heel vaak met succes. Bij het verspringen zijn verschillende PR's gebroken mede door de wind die de deelnemers duidelijk mee hadden.

Wie er na deze 3 onderdelen nog geen genoeg van had gekregen kon zich ter plekke nog inschrijven voor de Zweedse estafette waarbij opeenvolgend de 400, 300, 200 en 100 meter werd gelopen. Ideaal voor gezinnen die het wilden opnemen tegen andere gezinnen. Het was fantastisch om te zien hoe iedereen op zijn manier zijn bijdrage hieraan leverde; allerlei snelheden, leeftijden en lengtes wisselden zich elkaar in
rap tempo af.

Uitgeput maar voldaan nam men na afloop nog even plaats op het terras voor een hapje of een drankje.
Wie er gewonnen heeft? Tja, dat zullen we pas woensdag weten als de uitslag op het net zal worden gezet. Er waren in ieder geval geen verliezers! Wij kunnen terug kijken op een zeer gezellige, geslaagde dag!

Carolien, Natascha en Sofia

Excel

Reacties:

Familie de Rooij

29 jun 2015 - 11:35:49
We hebben erg genoten deze dag. Was prima geregeld. De Zon kregen we er ook gewoon gratis bij. De wedstrijdleiding en medewerkers krijgen een dikke 10. Ik (als ouder) heb wel flinke spierpijn na 30 jaar niet op de baan gelopen, gesprongen en gestoten te hebben :-) Erik