twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Onze Ieneminies!

23 feb 2018

Met dit stukje tekst wil ik toch even de aandacht vestigen op onze Kanjers de Ieneminies!

Iedere zaterdag hebben wij training op de baan en dat gaat echt heel erg goed. De Ieneminies zijn geboren in 2012, 2013 en zelfs 2014, maar de leeftijd doet er eigenlijk niet toe, want zij rennen als echte grote atleten!

 

Tijdens de training rennen we een heel rondje op de baan en dat gaat nog snel ook. Maar behalve rennen doen we nog veel meer…

Verspringen kunnen we al bijna tot aan de verste band en dat is echt ver, maar ook hoogspringen gaat heel goed. De Ieneminies springen al bijna tot aan de maan! Wat een enthousiasme iedere week weer, ze gaan er echt voor.

Natuurlijk doen we tussendoor een spelletje, want dat vinden we ook erg leuk, en iedereen wint altijd, want we doen het gezellig samen.

Deze week gingen we de discus werpen, dat was best wel moeilijk maar de Ieneminies snapten al snel dat je deze rubberen discus kon slingeren en dat gaf resultaat. Sommigen kwamen al wel 3m ver!

 

Echt, wat een kanjers hebben we bij Attila!

Daarbij moet ik natuurlijk niet vergeten dat ik iedere week hulp krijg van enthousiaste D-Junioren. Dankzij deze geweldige atleten kunnen we iedere week een boel doen en zij kunnen vaak ook iets voordoen aan de Ieneminies, hoe leuk is dat!

Wat boffen wij (en bof ik zeker!) met zulke geweldige atleten bij Attila.

 

Nou Ieneminies, zaterdag zie ik jullie weer met natuurlijk iemand van de D-junioren erbij!

 

Tot dan,

Petra Winkes.