Lekkere Regio-competitiewedstrijd bij Attila

01 jun 2014

Op zaterdag 31 mei was het met 150 pupillen en zo'n 40 junioren een gezellige jeugd-wedstrijd bij Attila. Om 9.00 werd de eerste koffie gezet, de vlaggen gehesen en begon de E. T. met het opbouwen. Stipt om 10.30 liepen de eerste pupillen hun sprint en begon het hoogspringen. Lekkere omstandigheden leverden prima prestaties op en een ontspannen tijdschema leidde bij de pupillen tot een prijsuitreiking die een kwartier eerder plaatsvond dan gepland. De EHBO kwam 2x in actie voor een kleinigheidje, er moest af en toe een ouder helpen bij het jureren, soms praatte de microfonist door de starter heen, of werden de bordjes bij het balwerpen verwisseld. Van die dingen die gebeuren bij een Regio-wedstrijd waar iedereen met veel plezier een dagje aan het sporten is en kleine problemen met een glimlach opgelost worden.

's Middags hadden de junioren de keus uit 5 onderdelen en verrassend veel deelnemers kozen de incourante 300m horden. Dat nummer gaan we zeker weer op het programma zetten!

Tegen 17.00 was de baan weer opgeruimd, werd er een laatste kroketje gebakken en kon de muziek uit.

Onderstaand zijn de uitslagen weergeven. Bij de prijsuitreiking was al duidelijk dat er her en der foutjes in de uitslag geslopen waren, die zijn er nu zoveel mogelijk uitgehaald. Het kan zijn dat er deelnemers zijn die wel recht hadden op een medaille maar er geen gekregen hebben. Die kunnen zich melden bij de wedstrijdorganisatie. Ook voor andere zaken mbt de Regio-wedstrijd kan het email-adres van de organisatie gebruikt worden om contact te zoeken. Meldingen op de website komen niet (snel) bij de organisatie terecht en worden niet beantwoord.

Voor vragen, opmerkingen etc. graag mailen naar: regio13-competitie(at)av-attila.nl.

Klik hier voor de uitslagen van de pupillen en de junioren.

Uitslagen pupillen

Uitslagen junioren

Reacties:

truus joosten

02 jun 2014 - 21:05:43
bij de wedstrijd uitslag is een fout gemaakt bij bal gooien, J.p.a.2e jrs-a Kai Jocaille van Acw heeft 23,52m gegooid. zou u dit willen aanpassen. Truus Joosten ACW