Laatste indoor wedstrijd 19 maart Regio13

20 mrt 2017

Afgelopen zondag zou de laatste indoorwedstrijd zijn van de regio. Spiridon organiseerde de wedstrijd en maakte gebruik van een gymzaal in Alphen. Er was een recordaantal inschrijvingen: 24 jeugdatleten deden mee. Behoorlijk wat geel en blauw in de zaal en dat was leuk om te zien. In de morgen hebben de pupillen hun meerkamp afgewerkt (sprint-kogel-hoog). Er werden zelfs wat prijzen in de wacht gesleept: Ifelunwa Igwala en Tristen Strooper en haalden een derde plaats bij de pupillen A2. Mila Strooper werd tweede bij de pupillen A1. Er wordt na vier wedstrijden een regioklassement opgesteld. De punten van drie wedstrijden worden bij elkaar opgeteld en diegene die dan de meeste punten heeft wordt regiokampioen. In dit regioklassement werd Mila Strooper tweede! Super gedaan. Aan het einde van de ochtend kwamen de junioren C en D in actie. Helaas was dit van korte duur. De vloer bleek te glad te zijn en de wedstrijd werd na het kogelstoten afgelast. Een verstandig besluit, maar wel erg jammer, want de sfeer zat er goed in.

Met 24 atleten hadden we al een record dit indoorseizoen, maar laten we voor volgend jaar gaan naar het dubbele! En voor nu: op naar het outdoorseizoen met als eerste wedstrijd de openingswedstrijd van Attila op 1 april.

Nog even alle deelnemers op een rijtje:

C junioren jongens
Duc Hendriksen

C junioren meisjes
Floor Alessie (1e kogel), Jule Roelings

D junioren jongens
Milan Watzeels, Jelle Kluwen, Mathys Vermeulen, Rick Damen, Sam van der Burg, Kamiel Watzeels

D junioren meisjes
Hanna van Baas (1 kogel), Susan Korevaar (2e kogel), Danique Bergman, Yvette Hendriksen, Sophie van der Wouden

Pupillen A2 jongens
Tristen Strooper (3e meerkamp)

Pupillen A2 meisjes