Pupillenkamp

15 okt 2017

Dit jaar gaan we natuurlijk weer met alle pupillen op het jaarlijkse pupillenkamp.

Dit vindt plaats in het eerste weekend van de Herfstvakantie (vrijdagavond 13 okt. t/m zondagmiddag 15 okt.) bij kampeerboerderij het Sparrenhof in Tilburg.

Dit jaar wordt het thema van het pupillenkamp tijdens de Clubkampioenschappen (zaterdag 30 september) bekend gemaakt!!!

We willen er met z'n allen weer een gezellig en spannend weekend van maken!!!

Groeten van de kampleiding!

Judith van Boxtel, moeder van Sem (A-pupil)
Ilse van Os, moeder van Mathijs (A-pupil) en Esther (B-pupil)
Ilse Igwala, moeder van Ifelunwa Igwala (A-pupil)