19 mrt: AttilaRun

1 apr: Openingswedstrijd

Het is bijna carnaval!

12 feb 2017

Hallo pupillen, junioren, ouders en verzorgers,

We willen graag samen met jullie een carnavalsfeestje bouwen op

vrijdagavond 24 februari.

Het feestje start om 18:30 voor de pupillen en 20:00 voor de junioren. Het feestje eindigt om 23:00. De entree is 2,50 euro. Hiervoor krijgen de kinderen consumptiebonnen, waarvoor de pupillen 2x ranja en 1x chips, en junioren 2x fris en 1x chips kunnen halen bij de bar.

We houden ook een wedstrijdje, wie o wie is het mooist verkleed. Deze wint een leuk prijsje!

Je kunt je aanmelden door op deze mail te antwoorden. Graag vermelden met naam van pupil of junior en met hoeveel personen jullie komen. Betaling doen je bij binnenkomst.

Een feest zonder hulpouders is bijna niet mogelijk, dus wie heeft er zin om samen met de jeugdcommissie er een superleuk carnavalsfeest te maken? Stuur dan graag een mail naar jeugd(at)av-attila.nl

Carnavalsgroetjes van team jeugd en team kantine