21 mei: T-Meeting

Eerste Athletics Champs 2018

17 apr 2018

Zo'n vijftig pupillen van AV Attila hebben op zaterdag 14 april deelgenomen aan de eerste Athletics Champs van dit seizoen. De wedstrijd werd georganiseerd door AV Sprint in Breda. Onze vereniging was met vijf teams vertegenwoordigd: twee teams bij de A-pupillen en drie teams bij de mini-, B- en C-pupillen.

Met veel enthousiasme hebben onze jonge atleten zich in het zweet gewerkt tijdens een meerkamp die om 10.15 uur begon met een teamestafette en om 13.30 eindigde met het onderdeel 'meters maken'. Vele persoonlijke records zijn in Breda gesneuveld, maar het draaide toch vooral om de teamspirit: samen proberen zo goed mogelijk te presteren. Omdat het ook nog eens prachtig weer was, werd het niet alleen voor de atleten maar ook voor de ouders en begeleiders een zeer geslaagde dag. Op naar de volgende Athletics Champs op zaterdag 19 mei in Oosterhout!

Jeugdcommissie AV Attila