5 jun: T-Meeting

Een record!

04 apr 2017

Afgelopen zaterdag hebben we een record verbroken met het aantal pupillen dat deelnam aan de openingswedstrijd. 110 pupillen hebben samen de openingswedstrijd in Athletics Champs-stijl afgewerkt. De ochtend begon met een estafette met alle 9 teams tegelijk, daarna gingen de teams uiteen en werd er vortex geworpen, horden gelopen en vergesprongen. Ook de allerjongste ienemini-pupillen deden mee. Zij gingen balweren, verspringen en sprinten. De ochtend werd afgesloten met een stadioncross. Alle pupillen hebben het volgehouden en ook papa’s, mama’s, oma’s, opa’s broertjes en zusjes mochten meedoen. Alle pupillen kregen ranja en een zakje chips en de ochtend werd afgesloten met een prijsuitreiking met diploma en medaille voor iedereen. Het was een erg leuke ochtend en we hopen dan ook dat er veel pupillen zullen deelnemen aan de AC op 15 april in Breda, 13 mei in Drunen, 3 juni bij Attila, 24 juni in Oosterhout.