Cross mee met Attila!

03 okt 2018

De dagen beginnen weer korter te worden en dat betekent dat het crossseizoen voor de deur staat. Hou jij van rennen in de bossen en duinen? Ben je niet bang om een beetje vies te worden? Dan is crossen echt iets voor jou. Lijkt het je leuk om een keer een cross te lopen? Lees dan hieronder verder.

Regio 13 Crosscircuit
Tijdens het winterseizoen worden in Midden-Brabant (Regio 13) twaalf crosses georganiseerd. Voor elke leeftijdscategorie is er een eigen wedstrijd; je loopt dus tegen leeftijdsgenoten. Doe je mee aan minimaal vijf van de twaalf crosses? Dan krijg je een diploma. Eindig je in het klassement bij de eerste drie? Dan win je zelfs een fraaie beker! En als we met veel Attila-leden meedoen maken we kans op een hoge score in het verenigingsklassement.

Hoe doe je mee met Attila?
Op zondag 21 oktober is de eerste cross van het seizoen: De Blauwe Meer Cross in Loon op Zand. Ga naar www.inschrijven.nl. Schrijf je zelf in voor de cross. Kosten: € 2,50 - 3,50. Stuur daarna een mailtje naar jeugd@av-attila.nl, zodat wij weten dat jij meedoet. Je krijgt dan van ons een uitnodiging met informatie over de cross en een tijdstip om te verzamelen, zodat we gezamenlijk een warming-up kunnen doen en we elkaar vervolgens bij de cross kunnen aanmoedigen. Hoe meer kinderen er mee doen, hoe leuker natuurlijk! En een voordeel voor de ouders: de crosses zijn bijna altijd in de ochtend en ze duren niet lang. Dus zondagmiddag kun je gewoon nog wat anders gaan doen.

Programma
Op www.regio13.nl vind je een overzicht van alle twaalf crosses. Bij de volgende crosses zal Attila in elk geval aanwezig zijn om gezamenlijk een warming-up te doen:

• 21 oktober: Blauwe Meer Cross, Loon op Zand
  • 11 november Maresia Cross , Waalwijk, De Roestelberg
  • 24 november: Warandeloop, Beekse Bergen
  • 2 december, Enclavecross, Baarle-Nassau
  • 13 januari Goirle Cross, Goirle
  • 3 februari, Atledo Cross, Dongen

Doe jij mee? Laat het ons weten en mail naar jeugd(at)av-attila.nl.

Bostraining voor junioren van Attila
Wil je extra aandacht aan het hardlopen geven naast de baantrainingen van de algemene jeugdgroepen? Dan kun je aansluiten bij de bostraining van de loopgroep (Milagroep) op zaterdag in de Warande. Deze training is voor alle jeugdleden (vanaf 10 jaar) toegankelijk. Je hoeft daarvoor dus niet in de Mila-groep te zitten.

De trainingen zijn tussen 09.00 en 10.15 uur en vertrekken vanaf het midden van de grote parkeerplaats bij de Universiteit bij de Warande. Alle niveaus zijn welkom. De bostrainingen vinden zowel in de zomer als in de winter plaats.

Wil je meer weten over de Milagroep of over de bostraining op zaterdag, neem dan contact op met jeugdtrainer Andre Wentink, mail: maximaalactief(at)hotmail.com of tel. 06-50 93 79 30. Meer informatie over de Milagroep van Attila vind je op deze website: http://www.mila-attila.nl/.

Graag tot ziens op zondag 21 oktober bij de Blauwe Meer Cross of bij een van de andere crosses!