Attila-Pupillen op Brabants Kampioenschap!

18 sep 2018

Attila mocht met twee pupillenteams deelnemen aan het Brabants Kampioenschap Athletics Champs voor teams op zondag 16 september 2018. De nummers 1 en 2 van regio 13 waren uitgenodigd. De mini/c-pupillen waren in juli in de regio 13 1egeworden en de pupillen A 2e. Deze twee teams mochten het dus opnemen tegen de nummers 1 en 2 van de andere regio's van Brabant.

We hadden twee mooie ploegen. De ploeg met de mini en C pupillen bestond uit de volgende kanjers: Elin de Koeijer, Gijs Versteden, Hugo de Jong, Ilian Strooper, Isa Laro, Jet Rodenburg, Lynn Timmermans, Tessa van Drunen, Tijn van de Put, Timme Weterings en Toon Zebregs.

De A-pupillen hadden deze kanjers in hun team: Bart Korevaar, Britt van Nieuwburg, Caries Land, Esther van Os, Femke Timmermans, Froukje van Maarschalkerwaard, Jesse van Gestel, Mila Strooper, Niels Kunnen en Veerle de Jong.

De ochtend begon met een echte vlaggenparade, waar alle ploegen zichzelf mochten presenteren. Erg leuk om te zien.

Daarna mochten de ploegen los! De beide ploegen hebben het super goed gedaan: veel records zijn gebroken, iedereen moedigde elkaar aan en er is veel gelachen. We hadden het weer ook mee, dus het was een perfectie atletiek-dag! De jongste pupillen grepen net naast de prijzen met een mooie vierde plaats, de pupillen A werden negende.

Op naar de clubkampioenschappen van 29 september waar alle pupillen samen met alle andere leden van de vereniging er een mooie atletiekmiddag van gaan maken!