30 sep: Clubkampioenschappen

Athletic Champs voor Attila-pupillen

01 apr 2017

Op zaterdag  1 april, ja echt, organiseert Attila voor haar eigen pupillen een Try-Out Athletic Champs wedstrijd. Voordat de competitie-wedstrijden in de regio voor onze pupillen beginnen gaan we eerst een keertje oefenen. De wedstrijd begint om 10.00, net als de normale training en we eindigen om ongeveer 12.30.  Iedereen doet mee met de eigen trainingsgroep met de eigen trainer erbij en een paar hulpouders.

We houden een estafette, we gaan hordenlopen, vortex-werpen en verspringen.  En we sluiten af met een hindernisrace over de hele baan! En vanzelfsprekend is er voor iedereen die meedoet een medaille!

Iedereen doet mee, tenzij je je afmeldt. Kun je niet meedoen dan moet je dat even laten weten, op het bord naast de kantine.  Ook hebben we wat hulp nodig van de ouders. Dit kun je ook aangeven op diezelfde lijst. Deze lijsten worden na de carnavalsvakantie opgehangen.