30 sep: Clubkampioenschappen

Competitie-wedstrijd B-junioren

11 jun 2017

Op zondag 11 juni organiseert Attila de 2e competitie-wedstrijd voor de B-junioren in poule 44.  De wedstrijd begint om 11.30 en eindigt om 16.30. De inschrijving verloopt via Atletiek.nu, https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/11524/. Alle verenigingen wordt gevraagd om ook een jurylid aan te melden.  Aangezien Attila in één week 3 grote wedstrijden organiseert is hulp van andere verenigingen welkom.

De oude toegang tot onze atletiekbaan via de Goirleseweg is afgesloten.  De baan is bereikbaar via 'Stappegoor'; vanaf de Ringbaan-Zuid helemaal doorrijden langs de bioscoop etc en dan via de bouwweg is de atletiekbaan goed bereikbaar. De toegang tot de baan wordt met gele borden aangegeven.  Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het Willem II-stadion, ook bereikbaar via diezelfde bouwweg.  Het is belangrijk dat iedereen gewoon doorrijdt en niet op de bouwweg gaat parkeren.  Het ziet er allemaal wat chaotisch uit, maar als iedereen doorrijdt naar het Willem II-stadion lukt het prima. Voor onze Bredase bezoekers, in het bijzonder Rian Jonkers,  gelijk de mogelijkheid om weer de geur van eredivisievoetbal op te snuiven ...... zal weer wennen zijn!

Bereikbaarheid
Rondom de baan van A.V. Attila is men aan het bouwen. Hierdoor is het NIET mogelijk onze baan te bereiken vanaf de Oude Goirleseweg. Je kunt de baan alleen bereiken via Stappegoor. Dus volg de omleiding en rijd dan voorbij de schaatsbaan en de Euroscoop. Het parkeerterrein naast de baan is toegankelijk vanaf die kant.

Uitgebreid tijdschema

Excel